Далеку се од убави плескавиците во Лесковац, али ај нека ви биде... Не си прв што ова го има кажано, али месото е далеку од месо...Лесковац. На матурантска екскурзија еден шупак се опијани моравме да го носиме во болница и така 4 саати во Лесковац мора да се прави нешто2 комада утепав, еднаш со една екипа, па после со друга
од две различни сендвичари беа не знаеш која од која поубава
![]()
Значи Лесковац во Србија, сигурен си ?Далеку се од убави плескавиците во Лесковац, али ај нека ви биде... Не си прв што ова го има кажано, али месото е далеку од месо...
Инаку, има ново отворено во Ново Лисиче, Royal Burger, https://www.facebook.com/pages/Royal-Burger/146838712157910?fref=ts, јадев вчера од таму и бев задоволен од вкусот, компирите ги даваат(барем на деливери) посебно од хамбургерот но не се многу според мене, цената е 115. Да имаше повеќе компири ќе бев сосема задоволен, но вкусот на плескавицата ми остави впечаток.
Сто посто. Ефтино е и големо, тука нема муабет, али вкусот е далеку од нешто wow.Значи Лесковац во Србија, сигурен си ?![]()
Не беа баш големи кај што јадев, нормална големина беа, вкусно ми беше мене, тебе ако ти погодиле нешто бајато не знамСто посто. Ефтино е и големо, тука нема муабет, али вкусот е далеку од нешто wow.
Е ова е тоа! Јас бев меѓу првите кои го сефтосаа нивниот хамбургер. Хамбургерот е 2 пати поголем од Биг Мекот, а поевтин. Одат на тој стил, прав Амерички fast food. Само хамбургер без помфрит е 90 денари. Ако сакаш + помфрит си доплаќаш 25 денари. Внатре има марула, кромид, некои сосови, краставички и уште нешто. Имав можност да јадам и DOUBLEBURGER што е 145 денари. Значи 3 лепчиња и 2 плескавици и го јадев едно пола саат минимум. Плескавицата ми остави впечаток. На почеток мислев дека е сојисана, но после вкусив дека е месо.Далеку се од убави плескавиците во Лесковац, али ај нека ви биде... Не си прв што ова го има кажано, али месото е далеку од месо...
Инаку, има ново отворено во Ново Лисиче, Royal Burger, https://www.facebook.com/pages/Royal-Burger/146838712157910?fref=ts, јадев вчера од таму и бев задоволен од вкусот, компирите ги даваат(барем на деливери) посебно од хамбургерот но не се многу според мене, цената е 115. Да имаше повеќе компири ќе бев сосема задоволен, но вкусот на плескавицата ми остави впечаток.