Далеку се од убави плескавиците во Лесковац, али ај нека ви биде... Не си прв што ова го има кажано, али месото е далеку од месо...Лесковац. На матурантска екскурзија еден шупак се опијани моравме да го носиме во болница и така 4 саати во Лесковац мора да се прави нешто 2 комада утепав, еднаш со една екипа, па после со друга од две различни сендвичари беа не знаеш која од која поубава
Значи Лесковац во Србија, сигурен си ?Далеку се од убави плескавиците во Лесковац, али ај нека ви биде... Не си прв што ова го има кажано, али месото е далеку од месо...
Инаку, има ново отворено во Ново Лисиче, Royal Burger, https://www.facebook.com/pages/Royal-Burger/146838712157910?fref=ts, јадев вчера од таму и бев задоволен од вкусот, компирите ги даваат(барем на деливери) посебно од хамбургерот но не се многу според мене, цената е 115. Да имаше повеќе компири ќе бев сосема задоволен, но вкусот на плескавицата ми остави впечаток.
Сто посто. Ефтино е и големо, тука нема муабет, али вкусот е далеку од нешто wow.Значи Лесковац во Србија, сигурен си ?
Не беа баш големи кај што јадев, нормална големина беа, вкусно ми беше мене, тебе ако ти погодиле нешто бајато не знамСто посто. Ефтино е и големо, тука нема муабет, али вкусот е далеку од нешто wow.
Е ова е тоа! Јас бев меѓу првите кои го сефтосаа нивниот хамбургер. Хамбургерот е 2 пати поголем од Биг Мекот, а поевтин. Одат на тој стил, прав Амерички fast food. Само хамбургер без помфрит е 90 денари. Ако сакаш + помфрит си доплаќаш 25 денари. Внатре има марула, кромид, некои сосови, краставички и уште нешто. Имав можност да јадам и DOUBLEBURGER што е 145 денари. Значи 3 лепчиња и 2 плескавици и го јадев едно пола саат минимум. Плескавицата ми остави впечаток. На почеток мислев дека е сојисана, но после вкусив дека е месо.Далеку се од убави плескавиците во Лесковац, али ај нека ви биде... Не си прв што ова го има кажано, али месото е далеку од месо...
Инаку, има ново отворено во Ново Лисиче, Royal Burger, https://www.facebook.com/pages/Royal-Burger/146838712157910?fref=ts, јадев вчера од таму и бев задоволен од вкусот, компирите ги даваат(барем на деливери) посебно од хамбургерот но не се многу според мене, цената е 115. Да имаше повеќе компири ќе бев сосема задоволен, но вкусот на плескавицата ми остави впечаток.