Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

П

Пепси_

Гостин
луѓе стварно не знам кај да го поставам прашањево, не сретнав тема, ама ако може што е можно побрзо да ми одговорите, значи:
Колку часа се патува од Германија до Македонија со кола?
Со автобус идевме 24+ часа.....а сеа зависи што кола е и шоферот како возе :D нема да ви биде мачен патот со кола верувај.....cool e.

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Саримсакли, едно местенце што е 4-5 км по Ајвалик, Olympic Berk се вика хотелот, бев еднаш ко мала таму и многу ми се свиде сега пак ќе идам со сестра ми и другарка. И храната е топ од сите кујни има и плажата е преку улица одма. За гости од хотелот не се плаќа лежалка.
200 евра за 10 дена ама не ме фаќај за збор не плаќав ја xD, доручек и вечера, можеш да користиш се од хотелот, базени, билијарди, фитнеси, чуда....
Џену ке можеш ли да ми пратиш линк од агенцијата преку која ке одиш?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џену ке можеш ли да ми пратиш линк од агенцијата преку која ке одиш?
Барам ама немаат сајт ваљда, инаку се наоѓаат кај паркингот кај Холидеј ИН, не по калдрмата, од страната кај што е рампата, во една ко куќичка, мислам и Бисер Пром се до нив :)

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Не знам кај да прашам, повратна карта (Скопје - Охрид - Скопје) колку пари е ?

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Кое е од овие блискиве / викендашки места во Јужниот сосед има добар ноќен живот ? Значи некаде поблиску.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Не знам кај да прашам, повратна карта (Скопје - Охрид - Скопје) колку пари е ?
На автобуска прашај. На 2 минути од дома ти е ебаго :D

Иначе ја ако иам среќа, и милост од шефот може ќе тркнам на 2 дена до Охрид на Пивофестот.
Ако не ќе гнијам у Скопјево.. :(

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Некој кој бил на Крф да пренесе искуства, како е ноќниот живот и цените за јадење ?
Особено ноќниот живот и добри плажи :)

M

macgowan

Гостин
Кое е од овие блискиве / викендашки места во Јужниот сосед има добар ноќен живот ? Значи некаде поблиску.
Ако сакаш значи ноќен живот,оди Солун(сместување Агија Тријада за да се капиш в море а навечер Каламарја по кафичи,клубови).Сите `викендашки` блиски места се нешто како панаѓури.

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
лефкада на 14 август урааааааааа да видиме што место ке е тоа што сите го фалат :) 200 евра смештај и превоз мислам се исплаќа и само информација некој дали знае колку се скутерите,атм и колите за рента

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
лефкада на 14 август урааааааааа да видиме што место ке е тоа што сите го фалат :) 200 евра смештај и превоз мислам се исплаќа и само информација некој дали знае колку се скутерите,атм и колите за рента
гледав слики кај едно девојче сега на фб лефкада 2011 :)))) ме изненади премногу беше убаво. Се пронајде во листата на места кои планирам да ги посетам :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Барам ама немаат сајт ваљда, инаку се наоѓаат кај паркингот кај Холидеј ИН, не по калдрмата, од страната кај што е рампата, во една ко куќичка, мислам и Бисер Пром се до нив :)
Лелеле ептен сум значи фејл, не ти го пишав името - Вардар Турс :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Знае ли некој некоја агенција да организира превоз до Саранда? Директно до Саранда ми треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom