Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

• Креатор на темата Креатор на темата kapadaster
  • Време на започнување Време на започнување
луѓе стварно не знам кај да го поставам прашањево, не сретнав тема, ама ако може што е можно побрзо да ми одговорите, значи:
Колку часа се патува од Германија до Македонија со кола?

Со автобус идевме 24+ часа.....а сеа зависи што кола е и шоферот како возе :D нема да ви биде мачен патот со кола верувај.....cool e.

Саримсакли, едно местенце што е 4-5 км по Ајвалик, Olympic Berk се вика хотелот, бев еднаш ко мала таму и многу ми се свиде сега пак ќе идам со сестра ми и другарка. И храната е топ од сите кујни има и плажата е преку улица одма. За гости од хотелот не се плаќа лежалка.
200 евра за 10 дена ама не ме фаќај за збор не плаќав ја xD, доручек и вечера, можеш да користиш се од хотелот, базени, билијарди, фитнеси, чуда....

Џену ке можеш ли да ми пратиш линк од агенцијата преку која ке одиш?

Џену ке можеш ли да ми пратиш линк од агенцијата преку која ке одиш?

Барам ама немаат сајт ваљда, инаку се наоѓаат кај паркингот кај Холидеј ИН, не по калдрмата, од страната кај што е рампата, во една ко куќичка, мислам и Бисер Пром се до нив :)

Не знам кај да прашам, повратна карта (Скопје - Охрид - Скопје) колку пари е ?

Кое е од овие блискиве / викендашки места во Јужниот сосед има добар ноќен живот ? Значи некаде поблиску.

Не знам кај да прашам, повратна карта (Скопје - Охрид - Скопје) колку пари е ?
На автобуска прашај. На 2 минути од дома ти е ебаго :D

Иначе ја ако иам среќа, и милост од шефот може ќе тркнам на 2 дена до Охрид на Пивофестот.
Ако не ќе гнијам у Скопјево.. :(

Некој кој бил на Крф да пренесе искуства, како е ноќниот живот и цените за јадење ?
Особено ноќниот живот и добри плажи :)

Кое е од овие блискиве / викендашки места во Јужниот сосед има добар ноќен живот ? Значи некаде поблиску.
Ако сакаш значи ноќен живот,оди Солун(сместување Агија Тријада за да се капиш в море а навечер Каламарја по кафичи,клубови).Сите `викендашки` блиски места се нешто како панаѓури.

лефкада на 14 август урааааааааа да видиме што место ке е тоа што сите го фалат :) 200 евра смештај и превоз мислам се исплаќа и само информација некој дали знае колку се скутерите,атм и колите за рента

лефкада на 14 август урааааааааа да видиме што место ке е тоа што сите го фалат :) 200 евра смештај и превоз мислам се исплаќа и само информација некој дали знае колку се скутерите,атм и колите за рента

гледав слики кај едно девојче сега на фб лефкада 2011 :)))) ме изненади премногу беше убаво. Се пронајде во листата на места кои планирам да ги посетам :)

Барам ама немаат сајт ваљда, инаку се наоѓаат кај паркингот кај Холидеј ИН, не по калдрмата, од страната кај што е рампата, во една ко куќичка, мислам и Бисер Пром се до нив :)

Лелеле ептен сум значи фејл, не ти го пишав името - Вардар Турс :)

Знае ли некој некоја агенција да организира превоз до Саранда? Директно до Саранда ми треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom