Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Знае ли некој некоја агенција да организира превоз до Саранда? Директно до Саранда ми треба.
Аранжмани имаш у Балкан Турс. (СК и Кавадарци, мислам)
--- надополнето: Jul 14, 2011 6:18 PM ---
гледав слики кај едно девојче сега на фб лефкада 2011 :)))) ме изненади премногу беше убаво. Се пронајде во листата на места кои планирам да ги посетам :)
Све, све, убаво у тоа потписот, ама на одмор у Грчка, а?
;)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Дајте линк од некоја агенција што организира превоз за Бугарија(Несебар, Сончев Брег), а да не е Еуро-Лајн. Кај овие имавме договорено поаѓање на 21ви сега, ама се направи проблем за враќањето, бидејќи најрано враќање е на 5ти август, а за толку многу не сме спремни ;)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Друг некој агенција која организира превоз за Саранда? Без смештај.
--- надополнето: Jul 14, 2011 6:48 PM ---
Друг некој агенција која организира превоз за Саранда? Без смештај.

M

macgowan

Гостин
лефкада на 14 август урааааааааа да видиме што место ке е тоа што сите го фалат :) 200 евра смештај и превоз мислам се исплаќа и само информација некој дали знае колку се скутерите,атм и колите за рента
http://www.broumis.gr/pages/en/rates.php гледај цени

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дајте линк од некоја агенција што организира превоз за Бугарија(Несебар, Сончев Брег), а да не е Еуро-Лајн. Кај овие имавме договорено поаѓање на 21ви сега, ама се направи проблем за враќањето, бидејќи најрано враќање е на 5ти август, а за толку многу не сме спремни ;)
Јас уплатив за во Сончев Брег (равда поточно ќе се сместам, но автобусот застанува Несебар и С.Б.), преку Адриатик Маврово, а имаш и од Сафари. За пат платив 50 евра повратна карта од 5 август до 21 август. А имаат мислам дека и за 10 дена повратна, но јас сакав за 15 дена со Адриатик Маврово. Само ако сакаш да уплаќаш со автобус оди порано за да не нема место во автобусот. За мене се јавуваа да прашуваат дали има место за 5 август.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Јас уплатив за во Сончев Брег (равда поточно ќе се сместам, но автобусот застанува Несебар и С.Б.), преку Адриатик Маврово, а имаш и од Сафари. За пат платив 50 евра повратна карта од 5 август до 21 август. А имаат мислам дека и за 10 дена повратна, но јас сакав за 15 дена со Адриатик Маврово. Само ако сакаш да уплаќаш со автобус оди порано за да не нема место во автобусот. За мене се јавуваа да прашуваат дали има место за 5 август.
Се јавив сега во АдриатикМаврово, немаат слободно за 20ти, а после имаат дури на 25ти. Сафари не организираат превоз до Бугарија и на нив им се јавив:(

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Dajte soveti so-kako ima i kaj da se odi na Hanioti. Planot bese za Lefkada ali se izmesti se u posleden moment....
Izvinete za latinica.

Член од
30 септември 2008
Мислења
8
Поени од реакции
0
Daj kazete nesto za Becici Crna Gora kako se dvizat cenite za apartman,hrana i slicno???

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Да не патува некој од форумов со еуролајн на 22ри за бг?

Veela

The One ;)
Член од
19 јули 2011
Мислења
45
Поени од реакции
35
Од 1ви Август со моите во Албанија, во Валона. Таму ќе спукаме едно два-тринаесет дена, а после друштвенцето ме чека во Охрид. :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom