Organiziranost vo mk, agenicja???i jas i mojot decko sme zainteresirani za ovaa ponuda za spanija ambasadorka ke moze li da mi pisese kako si pomina bidejki procitav deka si bila, najmnogu me interesira organiziranosta na agencijata
Ој ма на плажа сонце да те видиСа чавкама у Будви, од 15 јули. После во Охрид. Пријателката - гуру за агенции изнајде ефтина и фина понуда, деновиве треба да резервираме. Некое искуство од Будва вака да споделите..? Ме интересира забавата навечер каква е: музиката, луѓето, цените за влез и пијачки по дискотеки, и општо цените на производите... Плажа осеќам дека нема многу да видам
Шоноќен живот е тоа бе, само една дискотека после 1 да работи? :Ѕ Миракс се вика таа мислам, шо е вон градот и шо работи до покасно.. Ама ја мислев и дeка и у сред шеталиште по нешто работи до после 1. Нема везе, фала во секој случај.Имаат убав ноќен живот. Има на пешачката зона неколку дискотеки, има и доста кафулиња. Со тоа што се работи до 1 саат. А потоа се префрлуваат во дискотека вон градот што е. Но јас никогаш не отидов таму така да не знам како е
Кога со дечко одиш до 1 саат доста е забава
А имаш супер избор за дискотеки до 1 саат. Секој ден се со различна програма секоја. Јас мислев многу повеќе ќе има турбо фолк, ама за изненадување немаше многу, супер . Има се што ќе посакаш. Каква музика сакаш во таква дискотека ќе си одиш
И то.
Убаво да си поминеш
Јас си поминав ептен убоо, пак сакам. Ама немет :nesum: