Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Член од
5 јуни 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
i jas i mojot decko sme zainteresirani za ovaa ponuda za spanija ambasadorka ke moze li da mi pisese kako si pomina bidejki procitav deka si bila, najmnogu me interesira organiziranosta na agencijata

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Јас ке одам со друштво на 24 јули во Охрид:):)

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.250
Поени од реакции
2.546
Здраво на сите, како што гледате јас сум нов на форумов ова е мојот прв пост. Ве поздравувам вас сите членови на кајгана. Се надевам дека ќе имаме добри дискусии и мислења.
Што се однесува околу оваа тема јас најверојатно ќе одам во Охрид со друштво, сакам да апелирам до сите вистински МАКЕДОНЦИ да не одат никако на одмор во грција. Причината поради тоа е јасна, нема потреба да се коментира, на кратко ќе кажам, тоа е нашиот најголем непријател, не го признава нашето име не ја признава нашата држава, зар мала работа е ова што ни го прави грција? Навистина не заслужува да му го полните џебот на некој што има омраза кон нас.
Се надевам дека ме разбравте. ПОЗДРАВ

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Охрид ќе сум цело лето (дека сум Охриѓанец не за друго), инаку во август можно е да заминам на летување надвор од границите на државава, како дестинации сега засега ми се Албанија (Валона или Драч) или Бугарија, една од овие две земји ќе биде.

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Ова лето јас мислам дека че му ја опрааам Хрватска до Макарска едно 20 дена.

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Си останувам во златниов Охрид :helou:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Планирам Златни Песоци или Албена со друштво. Ако ги соберам.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
i jas i mojot decko sme zainteresirani za ovaa ponuda za spanija ambasadorka ke moze li da mi pisese kako si pomina bidejki procitav deka si bila, najmnogu me interesira organiziranosta na agencijata
Organiziranost vo mk, agenicja???
Ako odite so Nehar vodic na patot ke vi bide Vasko Forti od bitola, ako ne znaete koj e trknete na google.

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
Па летово планирам околу 20ти јули да си идам со пријателите во Охрид, а во август некаде со моите во Хрватска.. Али којзнае, сеуште ништо не е потврдено..

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Са чавкама у Будви, од 15 јули. После во Охрид. Пријателката - гуру за агенции изнајде ефтина и фина понуда, деновиве треба да резервираме. Некое искуство од Будва вака да споделите..? Ме интересира забавата навечер каква е: музиката, луѓето, цените за влез и пијачки по дискотеки, и општо цените на производите... Плажа осеќам дека нема многу да видам :icon_lol:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Са чавкама у Будви, од 15 јули. После во Охрид. Пријателката - гуру за агенции изнајде ефтина и фина понуда, деновиве треба да резервираме. Некое искуство од Будва вака да споделите..? Ме интересира забавата навечер каква е: музиката, луѓето, цените за влез и пијачки по дискотеки, и општо цените на производите... Плажа осеќам дека нема многу да видам :icon_lol:
Ој ма на плажа сонце да те види :)
Не оди на главната Словенска тоа никако значи ем што е пешкир врз пешкир, ем што има камења огромни.
Ќе одите на преубава плажа до стариот град се вика Могрен. Стварно е преубаво и водата е супер. Се плаќаше влез 1-2 евра. И чадор обавезно 3 евра и ако сакаш лежалка за една исто толку, ако неќеш ќе си носиш твоја лежалка тоа може. Твој чадор неможе, мора нивни. Така е на секоја плажа :)
Или на Бечичи исто е убаво таму. И на Св. Стефан е убаво. Со автобус се оди, а ептен им се убави автобусите и то.

Цени дупли од кај нас. Пиво 3 ипол евра беше во дискотека. Исто и сечена вотка толку. За јадење не знам во хотел бев.

Имаат убав ноќен живот. Има на пешачката зона неколку дискотеки, има и доста кафулиња. Со тоа што се работи до 1 саат. А потоа се префрлуваат во дискотека вон градот што е. Но јас никогаш не отидов таму така да не знам како е :)
Кога со дечко одиш до 1 саат доста е забава :icon_lol:
А имаш супер избор за дискотеки до 1 саат. Секој ден се со различна програма секоја. Јас мислев многу повеќе ќе има турбо фолк, ама за изненадување немаше многу, супер :). Има се што ќе посакаш. Каква музика сакаш во таква дискотека ќе си одиш :)

И то.
Убаво да си поминеш :pipi:
Јас си поминав ептен убоо, пак сакам. Ама немет :nesum:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Имаат убав ноќен живот. Има на пешачката зона неколку дискотеки, има и доста кафулиња. Со тоа што се работи до 1 саат. А потоа се префрлуваат во дискотека вон градот што е. Но јас никогаш не отидов таму така да не знам како е :)
Кога со дечко одиш до 1 саат доста е забава :icon_lol:
А имаш супер избор за дискотеки до 1 саат. Секој ден се со различна програма секоја. Јас мислев многу повеќе ќе има турбо фолк, ама за изненадување немаше многу, супер :). Има се што ќе посакаш. Каква музика сакаш во таква дискотека ќе си одиш :)

И то.
Убаво да си поминеш :pipi:
Јас си поминав ептен убоо, пак сакам. Ама немет :nesum:
Шоноќен живот е тоа бе, само една дискотека после 1 да работи? :Ѕ Миракс се вика таа мислам, шо е вон градот и шо работи до покасно.. Ама ја мислев и дeка и у сред шеталиште по нешто работи до после 1. Нема везе, фала во секој случај.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Хмммм...Се ближи лето а јас сеуште немам одлучено што каде:toe:

Сакам да одам во Турција па ако може некој да ми даде линк со понуди од агенцииве.

Фала однапред:helou:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
сакам да одам Кушадаси но најверојатно нема да одам ќе го почекам дечко ми да си дојде у Македоноја за еден месец па ќе видиме можно е до Охрид некој ден ..

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Премногу работа ако најдам слободен термин барем еден викенд во Охрид :toe:.

Kajgana Shop

На врв Bottom