Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Најверојатно до Грција, јас сум од оние што накладоја пари во транзицијата па имам едно јахтуле таму оставено во Солун.
Планирам да шетнам до островите некој 30 дена па ќе видиме.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ova leto odam konecno za Spanija,San Sebastian.Pa posle odam normaln do site najatraktivni destinacii vo Spanija.

Член од
7 мај 2005
Мислења
1.231
Поени од реакции
307
Ако не ги извадиме ние од гомна гејциве кој ќе друг :pipi: колку сме ние добар народ а они така да постапуеле со нас,ццц

иначе за одмор сеуште незнам, Охрид ваљда
Само неизживеани шмизли и пуваџии ќе одат кај гејцине да ги вадат кога им е пропадната државана и сезонана.

За помалку пари, а многу поубаво ќе си поминам во златна Турција. Анталија, Турска ривиера (Фехтије и други места), Памуккале, итн.

Ако више мора да се оди негде за забава, па има ли појако од Хвар, или ред други места на Хрватско приморје??

Член од
6 април 2010
Мислења
101
Поени од реакции
8
Во Буенос Аирес.ПО 4 пат.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
:smir::smir:“People will think twice about going to Greece,” said Ian Gamse, a director at London-based Otus, which advises Marriott International and Hilton Worldwide. “

Greek Riots Threaten to Scare Tourists

Абе шо правиш муабет :)))

--- надополнето ---

Само неизживеани шмизли и пуваџии ќе одат кај гејцине да ги вадат кога им е пропадната државана и сезонана.

За помалку пари, а многу поубаво ќе си поминам во златна Турција. Анталија, Турска ривиера (Фехтије и други места), Памуккале, итн.

Ако више мора да се оди негде за забава, па има ли појако од Хвар, или ред други места на Хрватско приморје??

Абе од вакви паметњаковиќи преку таквото.Иди гледај за себе и гледај каде ти ќе бидеш летово.Гледам и колку знаеш кое е најјако место во Хрватска за забава,„изживеан еден“ иди прошетај,па после соли памет.Турција поефтино,оф мори мајко!

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Уште барам поволна понуда која ќе ме заинтригира. Сигурно не одам во Турција, бев два пати и некако воздухот не ми одговара, прежешко е, а и храната не им е баш. Јадранот ми е премногу едноличен, убав, ама ништо посебен, освен совршената клима која ми одговара. Во грција не сум била никогаш, и не ни планирам парите што сум ги штедела цела година да ги дадам на некои кои ја ограничуваат Македонија и ја мразат, а уште помалку поради онаа глупост со српските туристички агенции. Најмногу поради тоа што нема да можам јасно и гласно да кажам дека сум она што сум најосновно во животот - македонка. Затоа блискиве места ми отпаѓаат.
Охрид многу го сакам, никогаш не сум имала проблем со охриѓани, ама секоја година па....досадно.
Како наубава опција ми е Италија, пократок период од вообичаените 10 или 15 дена, ама барем има што да се види, а има и море.

Член од
5 мај 2010
Мислења
20
Поени од реакции
2
Најверојатно до Грција, јас сум од оние што накладоја пари во транзицијата па имам едно јахтуле таму оставено во Солун.
Планирам да шетнам до островите некој 30 дена па ќе видиме.
Bravo! I mojata e na Halkidiki ! 6,5м.; 115hp:smir:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.929
Поени од реакции
857
Јас одам како и секоја година по default во Охрид со друштво...

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
демек нешто имаше рецесија,земјава е во транзиција,на секој чекор сиромаштија но секое лето на ЈАКА ДЕСТИНАЦИЈА:toe:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Bravo! I mojata e na Halkidiki ! 6,5м.; 115hp:smir:
Мојата е Aquabibre 38 38' x 12' со три кабини и две капатила. Колку ти земаат во Халкидики месечно за лежарина и оддржување?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Пак во Охрид ова лето.
на 15 јули,хотел Бетон ;)

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Планирам негде во соседниве земји и земјиве од регионов: Албанија, Бугарија или Црна Гора.

Член од
5 мај 2010
Мислења
20
Поени од реакции
2
Мојата е Aquabibre 38 38' x 12' со три кабини и две капатила. Колку ти земаат во Халкидики месечно за лежарина и оддржување?
Ништо, 350 evra на година, во Агиос Николаос. Јуни ќе сум на Вурвуру ако имаш пат јавете се.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Грција најверојатно, првиот крак.

M

macgowan

Гостин

...Анталија обавезно ќе поминиш поефтино,таму е стварно мислам б а г а т е л а...па то Фетије,па Памуккале(таму салам е само многу далеку се плажите од градот,мислам од 200 до 300км кај да еа ама јаки сме ќе издржиме...ох ох емина...а Хвар пааа... дефинитивно е поефтин! (заб.ав.)
Само напред!!!А кај Гејците сега се келепур ке биди,ко ќе дај да поефтини се у к....,па Хрисула и Панајота од рецесијата погодени у депресија паднати-платите од 3000 на 2800 евра ке им ги намалат-ке се даваат тие за тегла компот бе друже мој!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom