Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

A

Alexander Nevsky

Гостин
Охрид сигурна дестинација иако би сакал Црна Гора.
Би сакал Грција ама додека ни јадат трици нема да стапнам...

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
Конечно после 6 месеци пак одам у македонија на одмор оште од сега се радувам како маленко дете кога ке му купат робот на далинско :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Ова лето на грчките плажи ќе се излежавам.Повеќе денови,ќе одам на релаксација и психичка и физичка.
Најавете кога ќе почнете да колнете да си купам амајлија и така малери ме тепаат во задње време:smir:
Пошто ја незнам да колнам ќе ја викнам баба ми да те зареди со клетви, па ни амајлија ќе ти помогне ништо :) се шалам :wink:

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Да ми препорачате агенции што посредуваат ултра ал инклусив во Бугарија,Грција или Турција?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ќе видиме прин со пасошите како ќе бидне таа работа.Ако ја биде, Грчка не ми бега:)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Могуќе е ова лето Mother Russia да ја посетам, ако „приглашението“ стигне на време. Ако не, Котор не ми гине.

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
грција,Охрид ваму таму ке се оди на викенди

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Два пати кожна болест имам добиено сега трета среќа, нормално до Охрид неколку дена како ќе има време :icon_lol:.

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Со другарите во Охрид...
со моите ... не знам :) би требало турција... али ако не се оствари тоа 2-3 викенда по 2-3 дена и така :) доволно ќе биде...

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
:smir::smir:“People will think twice about going to Greece,” said Ian Gamse, a director at London-based Otus, which advises Marriott International and Hilton Worldwide. “

Greek Riots Threaten to Scare Tourists

Kajgana Shop

На врв Bottom