Ај да прашам некој што е бил во Бугарија - Сончев брег - Несебар
Ме интересира колку се движат цените за смештај - може и апартнан со 2 соби или од соба ако има некаде (ако е бил)
Јас сум бил Сончев Брег/Несебар 4 години по ред.Последен пат пред 2 год но мој другар беше прошлата и не би требало да има разлика во цените оваа година.Мој предлог ти е,да платиш од тука само превоз дека само кога ке стигнеш ти доагаат 1000 души за смештај.Цените во Несебар се околу 5/6/7 евра по човек од вечер зависи какво е студиото/апартманот.Но лично јас,би одел Сончев брег,поради плажата,журките - пена парти,ноќниот живот,па сеа како ти одговара тебе одлучи
Цените таму ти се мање више слични.Околу 7 или 8 евра наогаш апартман по вечер од човек.Ако сакаш линк од вила,ке кажам за тие пари Одлична вила,пиши ми по порака ке ти пратам (во С.Брег се наога)
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 17:41 ---
Ај сеа јас да ве прашам
Има ли некој што бил на одмор во Кушадаси(Турција) стрикно Јули месец? Имам интересна понуда но ме интересираат цените како стојат.Прашав повеќе луѓе и џабе.Едни ми викаат уживај иди ефтино е, други ми викаат под 500/600 евра за трошење не се иде.Има ли таков што бил прошлава година или знае некој? Ме интересираат цени за алкохол(плажа-диско), цигари и храна