Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Sakam da odam za Egiped,ama dali ke odam ke vidam...:toe:
За у египат имаш многу јаки понуди виви booking.com за таа работа хотели со 5 ѕвезди за ефтини пари плус повратна карта! Ама ситуацијата е заебана таму безредија има...

Член од
2 јуни 2012
Мислења
42
Поени од реакции
23
Луѓе некој предлог за сместување во Пефкохори? Ми треба 1 апартман за 4 лица, и 2 студиа за по 2 лица. Некое добро сместување, во центар, не многу далеку од плажа... :)
Апартманот да биде до 60 евра од ноќевање

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Ај да прашам некој што е бил во Бугарија - Сончев брег - Несебар
Ме интересира колку се движат цените за смештај - може и апартнан со 2 соби или од соба ако има некаде (ако е бил) :)

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Ај да прашам некој што е бил во Бугарија - Сончев брег - Несебар
Ме интересира колку се движат цените за смештај - може и апартнан со 2 соби или од соба ако има некаде (ако е бил) :)

Јас сум бил Сончев Брег/Несебар 4 години по ред.Последен пат пред 2 год но мој другар беше прошлата и не би требало да има разлика во цените оваа година.Мој предлог ти е,да платиш од тука само превоз дека само кога ке стигнеш ти доагаат 1000 души за смештај.Цените во Несебар се околу 5/6/7 евра по човек од вечер зависи какво е студиото/апартманот.Но лично јас,би одел Сончев брег,поради плажата,журките - пена парти,ноќниот живот,па сеа како ти одговара тебе одлучи :D Цените таму ти се мање више слични.Околу 7 или 8 евра наогаш апартман по вечер од човек.Ако сакаш линк од вила,ке кажам за тие пари Одлична вила,пиши ми по порака ке ти пратам (во С.Брег се наога)
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 17:41 ---
Ај сеа јас да ве прашам :D Има ли некој што бил на одмор во Кушадаси(Турција) стрикно Јули месец? Имам интересна понуда но ме интересираат цените како стојат.Прашав повеќе луѓе и џабе.Едни ми викаат уживај иди ефтино е, други ми викаат под 500/600 евра за трошење не се иде.Има ли таков што бил прошлава година или знае некој? Ме интересираат цени за алкохол(плажа-диско), цигари и храна :)

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
некој на Парга да не бил искуства да сподели? Било која информација е добредојдена

Член од
3 октомври 2011
Мислења
167
Поени од реакции
78
Цените во Калитеа за сместување како се движат? Поточно ме интересира за апартман за 3-4 лица.

И овие цените како се движат? Слушам дека е поскапо, но колку?
Треба да одам со другарки што не планираат да трошат многу, па се за опција Паралиа и сега пробувам да ги разубедам.. да знам дали да се трудам или не :D

• Војник •

БОРБА ТЕ ЧЕКА!
Член од
6 април 2011
Мислења
457
Поени од реакции
1.263
Сакам да летам за Малдивските Острови, но уште не сум сигурен.

Бил/а ли некој од вас таму?

Член од
20 јуни 2011
Мислења
192
Поени од реакции
13
сакам летово да одам до Хрватска,па ме интересира дали имал некој искуство да ми каже каде поточно бил цени итн..

Член од
18 јуни 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Како се движат цените на првиот крак во Грција?? Ми треба за 4 лица смештај за 10 дена, од 10 Јули?? Ако е информиран некој да ми пише..

П

Пепси_

Гостин
Решен сум за закинтос конечно,дај кажете искуства,планирам да одам во вила Костас,дали некој бил,има ли во близина народ многу,гужва,забави.

Јадење трт мрт скапо ефтино,во месец јули ?

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Решен сум за закинтос конечно,дај кажете искуства,планирам да одам во вила Костас,дали некој бил,има ли во близина народ многу,гужва,забави.

Јадење трт мрт скапо ефтино,во месец јули ?

Закинтос ти е најефтин овој лето како ја што знам и за едење можеш поефтино да пројдеш.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.931
Страни, огласи, контакти за соби во Охрид? Конкретно за во нас. Долно Коњско? :D

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Dali nekoj ima ideno na Korzika i potocno koe mesto , golema zelba imam da otidam ovaa godina tamu ;)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Бил ли некој во овој Хотел Neapolis во Полихроно?
http://atlantis.mk/index.php?id=811

Цениве некако не им се скапи, ама како што прочитав мислења на интернет, не се многу задоволни гостите. :confused:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Кои документи се потребни за патување во Црна Гора? И ако има некој искуство со поволен смештај за 2ца нека сподели..

Kajgana Shop

На врв Bottom