Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

• Креатор на темата Креатор на темата kapadaster
  • Време на започнување Време на започнување
Со друштво тешко некаде на повеќе дена освен за викенд во Охрид. Работници се маме им нивна.

планираме за Будва па ќе видиме здравје

Цел јули во Охрид, а после на десетина дена во Бугарија во Албена..И многу нормално цело лето поминувам со дечкото и со друштво..:pipi:

Мене летото у смисла на СЛОБОДА, сега ми личи на апстрактен поим. Така ќе биде до 26 јуни, кога ќе завршат сјебаните матури.

Се договараме на кампување да одиме со друштво,Љубаништа или Градиште. И онака нас цело лето ни е како на одмор,секој ден плажа,излегвења.....
Можда и со родителиве нешто ке излезит,да се надеваме :)

Поима немам ништо не сме се догаварале сеуште.

сеа на 20 јуни за грчка(со мајка ми таа работа уплатила а ја со неа ѕрцки си вадев за да не идам у грчка) па средина на јули до август у градиште со друштво па август можда со татко ми негде ке идам... само нека заврши школово у пм...

Сеуште се немаме договорено ништо но планираме да одиме Охрид во Јули. Па средината на Август се надеваме да одиме неколку дена Дојран.

планој имам големи, ама ќе видиме шо ќе излези. или ќе се остварат планојте или цело лето ќе рмбам ... ќе ви кажам септември :)

Со друштво у Охрид :)

Хммм па не знам има повеќе опции
Египет,Турција,Шпанија...ако не бидне од овие 3 локации може до Охрид...

So drustvoto vo Ohrid (najverovatno) ili vo Budva, a so familijata vo Grcija. E sea ako se poklopat terminite ke odam samo so drustvoto.

Sakam da odam za Egiped,ama dali ke odam ke vidam...:toe:

Јуни со дечкото во Будва а јули во Турција :vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom