Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Каде / од кого може да купам RossetaStone за учење Италијански ? (многу солено ова оригиналното од официјалниот сајт)

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Каде / од кого може да купам RossetaStone за учење Италијански ? (многу солено ова оригиналното од официјалниот сајт)
Proveri vo Matica, oni imaat takvi raboti, mislam deka imam videno pred nekoj mesec...

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
Дали знаете некој шо продава маса за пинг-понг до 130 евра тука некаде. Гледав на реклама5 и пазар3 ама најефтините половни се 200 евра минимун :D

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Па види јави се на огласите и прашај дали за 150 евра во кеш ќе ти дадат.
А инаку, може и на рати да плаќаш а? Абе седи мирен, се знае дека секогаш се плаќа кеш. Ај ти продај ми лап топ или мобилен или кола на старо на рати, може? Или ти цвика?
--- надополнето: 14 април 2012 во 21:06 ---
Ми треба некаква фолија за прозори лепење. Ми треба за во канцеларија, онаква да не може тој од надвор да те види, а ти да можеш да гледаш надвор. Ќе му дојде нешто како коливе со затемнети стакла. Сигурно сте виделе по излозиве на фирмите. Знае некој каде може да се купи и колку оди по м2?.Нешто вака:
100_0911.JPG cbe9caa5_82c8b6ce_a473_4d12_93c1_6dffe4c4da2b.jpg

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Дали има некој што продава стан во Карпош 1, 2 или 3 или дали знаете некој да продава. Ако не е прашањево на вистинско место преместете го.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Дали има некој што продава стан во Карпош 1, 2 или 3 или дали знаете некој да продава. Ако не е прашањево на вистинско место преместете го.
Другар јас сум од Карпош, немам видено некој да продава стан таму, инаку имаш во огласникот 24, мислам дека во вторник излага нов број, пролистај таму, види може некој продава.

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.698
Поени од реакции
288
Каде можам да најдам најголема панда играчка што постои во Скопје, освен Џамбо? Некоја друга продавница за играчки добро снабдена? Некое друго место?

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Каде можам да најдам најголема панда играчка што постои во Скопје, освен Џамбо? Некоја друга продавница за играчки добро снабдена? Некое друго место?
Провери до читалната во Гтц 1000 книги, таму има продавница за такви работи можеби ќе најдеш.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.105
Поени од реакции
25.154
Може некој да ми каже каде се продаваат слушалки за телефон за Sony Ericsson, али да бидат добри, дали ги има по некој од салониве како T-Mobile, One или VIP, да не бидат пазарски.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.023
Некој низ Скопјево што доставува поклони на врата, во тоа и тоа време да биде во таа куќа на пример и да го достави поклонот.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988

Без разлика, дали бел или црн. И колку пари отприлика се движат?

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Каде може да најдам материјали за шиење, освен на Битпазар? :)

П

Паган-др

Гостин
Може некој да ми каже каде се продаваат слушалки за телефон за Sony Ericsson, али да бидат добри, дали ги има по некој од салониве како T-Mobile, One или VIP, да не бидат пазарски.
Во мобиларата во ГТЦ до Скечерс што е, со Т-Мобајл се партнери, на приземје мислам беше. Јас пред година-две од таму ги земав.

Или ако нема таму провери по другиве мобилари, мора да најдеш негде.

Kajgana Shop

На врв Bottom