Proveri vo Matica, oni imaat takvi raboti, mislam deka imam videno pred nekoj mesec...Каде / од кого може да купам RossetaStone за учење Италијански ? (многу солено ова оригиналното од официјалниот сајт)
А инаку, може и на рати да плаќаш а? Абе седи мирен, се знае дека секогаш се плаќа кеш. Ај ти продај ми лап топ или мобилен или кола на старо на рати, може? Или ти цвика?Па види јави се на огласите и прашај дали за 150 евра во кеш ќе ти дадат.
Другар јас сум од Карпош, немам видено некој да продава стан таму, инаку имаш во огласникот 24, мислам дека во вторник излага нов број, пролистај таму, види може некој продава.Дали има некој што продава стан во Карпош 1, 2 или 3 или дали знаете некој да продава. Ако не е прашањево на вистинско место преместете го.
Провери до читалната во Гтц 1000 книги, таму има продавница за такви работи можеби ќе најдеш.Каде можам да најдам најголема панда играчка што постои во Скопје, освен Џамбо? Некоја друга продавница за играчки добро снабдена? Некое друго место?
http://gls.com.mk/index.php/mk/Некој низ Скопјево што доставува поклони на врата, во тоа и тоа време да биде во таа куќа на пример и да го достави поклонот.
250 денари на Бит Пазар
Без разлика, дали бел или црн. И колку пари отприлика се движат?
Во мобиларата во ГТЦ до Скечерс што е, со Т-Мобајл се партнери, на приземје мислам беше. Јас пред година-две од таму ги земав.Може некој да ми каже каде се продаваат слушалки за телефон за Sony Ericsson, али да бидат добри, дали ги има по некој од салониве како T-Mobile, One или VIP, да не бидат пазарски.