Провери во:Некој да не знае кај може да најдам копчиња од поголемите обложени со црна кожа/скај како оние за на чизми женски што се ставаат...овој стил http://imageshack.us/photo/my-images/687/buttonkm.jpg/
До 21 или 22 часот.До колку саат работат бутиците во ГТЦ ?
Кај Универзална сала им е канцеларијата, тоа му доаѓа позади бивша Карма(сега Ало Ало) кога одиш по уличката до УниверзалнаКај се наоѓа тоа Унипрес? да си купам и јас знаме.
Чекај едно другарче да прашам дали има кај него во продавница (продава играчки).....Каде да купам оригинални Трансормерс играчки? БамблБи, Омптимус Прајм итн.итн.
Благодарам однапред
Во скоро секоја мобилара во градот убав или на пазар.Каде можам да најдам слушалки за Sony Ericsson ?
Чаршија..Во Скопје каде можам да пушам наргиле и ако може да ми кажете подетално како можам да стигнам до таму ??
Kaj Кили домаВо Скопје каде можам да пушам наргиле и ако може да ми кажете подетално како можам да стигнам до таму ??
Во турска чаршија можеш да си го купиш за дома 1800 ден. На битпазар последната тезга имаш тутун за наргиле. Инаку тутунот можеш да го правиш сам главни состојки, мед, од аптека глицерин, варен тутун. Тука имаш повеќе инфо. Не заборавај да ставиш лед во водата, така дава многу, многу подобар вкус.Во Скопје каде можам да пушам наргиле и ако може да ми кажете подетално како можам да стигнам до таму ??