Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.971
Поени од реакции
7.622
Jас сум во ТТК и немам електронско банкарство апликација. Они веројатно наплаќаат за да активираш а за инает нема да им дадам пари зошто се ненормални во 21 век да не ти го активираат тоа бесплатно.

Некогаш ако сменам банка здравје ќе биде и ова.
treskash gluposti bez da se informirash!

Screenshot 2024-11-09 at 04-38-35 TTK.png

Screenshot 2024-11-09 at 04-45-59 4D6963726F736F667420576F7264202D20D2E0F0E8F4E020E7E020EDE0E4...png

Последно уредено:
Член од
15 јули 2007
Мислења
15.645
Поени од реакции
8.078
Последно уредено:
Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.971
Поени од реакции
7.622
Ок ама мислам треба да поднесеш барање што е тотално безвезе. Може ли од теледон јас сам да се регистрирам и да активирам?
Abe odi do banka i prashaj si! Ne mozhi vo zhivotot se servirano na tacna

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.700
Поени од реакции
36.532
Ок ама мислам треба да поднесеш барање што е тотално безвезе. Може ли од телефон јас сам да се регистрирам и да активирам?
@MARCELLO , како може да е безвезе одење во банка, кога ти со електронското банкарство дигитално потпишуваш уплатници со кои вршиш трансфер на парични средства? Тоа ти е исто ко да имаш дигитален сертификат за потпишување на документи, само во случајов служи само за уплатници (пренос на пари). Ај пробај од дома да си земеш дигитален сертификат, да те видам! Нормално дека мораш да појдеш првиот пат во Телеком за тоа, да потврдат идентитет, не е ова регистрирање на Кајгана форум. Е па исто е и со банката. Да можеше од дома да се направи, Костиќ замисли колку системи за електронско банкарство ќе имаше - по 20 секој ден.

Нормално дека не можеш и не би требало да можеш од телефон сам да активираш. Не е логично.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.645
Поени од реакции
8.078
Abe odi do banka i prashaj si! Ne mozhi vo zhivotot se servirano na tacna
Ме нервира малку се спори во ТТК кога е малце повеќе гужвата во банка.

Сега гледано никогаш не би бил во ТТК но мојте поточно татко ми ме натера таму тогаш пред не знам точно колку години а јас врска си немам многу од банки и ајде таму. Кога за некој работи ќе се навикнам на едно тешко е да ме натераш да сменам на друго или да се направи нешто за плус некоја услуга да имам од банката.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.700
Поени од реакции
36.532
Ме нервира малку се спори во ТТК кога е малце повеќе гужвата во банка.

Сега гледано никогаш не би бил во ТТК но мојте поточно татко ми ме натера таму тогаш пред не знам точно колку години а јас врска си немам многу од банки и ајде таму. Кога за некој работи ќе се навикнам на едно тешко е да ме натераш да сменам на друго или да се направи нешто за плус некоја услуга да имам од банката.
Во сите банки е исто во банка. Затоа еднаш ќе стиснеш заби, ќе појдеш, ќе си земеш токен или што и да имаат за потпишување уплатници, и веќе никогаш нема да имаш проблем. Во секоја банка е исто.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.352
Поени од реакции
113.633
Во сите банки е исто во банка. Затоа еднаш ќе стиснеш заби, ќе појдеш, ќе си земеш токен или што и да имаат за потпишување уплатници, и веќе никогаш нема да имаш проблем. Во секоја банка е исто.
Немој аман, не дај Боже да отвори електронско банкарство, после секој ден ќе спама како да плаќа налози или ќе прашува зошто му земало 5 денари провизија. Батали нека оди во банка нека плаќа сметки.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.700
Поени од реакции
36.532
Добар фризерски салон за мажи / деца во Скопје, најмногу одговара Ѓорче, Влае, Карпош. И по можност да не треба однапред да се закажува.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.604
Поени од реакции
42.131
Добар фризерски салон за мажи / деца во Скопје, најмногу одговара Ѓорче, Влае, Карпош. И по можност да не треба однапред да се закажува.
До менувачницата имаш кај што е уличката покрај молот.

Член од
7 јануари 2015
Мислења
955
Поени од реакции
629
Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.691
Поени од реакции
6.019
Kade moze niz Skopjevo da se najde rezervni patroni za zilet Wilkinson Xtreme 3?
Web strana nemaat, FB zadnje im e od 2022...
Vo DM voopsto nema, a na zelen pazar bas toj model go nema...

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.402
Поени од реакции
9.701
Kade moze niz Skopjevo da se najde rezervni patroni za zilet Wilkinson Xtreme 3?
Web strana nemaat, FB zadnje im e od 2022...
Vo DM voopsto nema, a na zelen pazar bas toj model go nema...
ima nekoja prichina bash toj sho go barash?
specifichni se i ne tolku chesto zastapeni.
za skopje ne znam, gi imash na amazon sigurno. vo temata za brichevi, generalno im preporachuvam da si zemat na edno kupuvanje naednash za podolg period, od germanija, uk, shvedska i drugi zemji.

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.691
Поени од реакции
6.019
ima nekoja prichina bash toj sho go barash?
specifichni se i ne tolku chesto zastapeni.
za skopje ne znam, gi imash na amazon sigurno. vo temata za brichevi, generalno im preporachuvam da si zemat na edno kupuvanje naednash za podolg period, od germanija, uk, shvedska i drugi zemji.
Pricina...ja imam rackata/drzacot toj model...I epten mi lezi dobro vo raka pa ako moze ne bi go menjal. Imav i jas poveke pakuvanja rezervi, ama se potrosija. Fala za info u sekoj slucaj

Kajgana Shop

На врв Bottom