Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво, гледав низ Скопјево ни наше деновиве, ама никако да најдам Swiss Gear ранци за лаптоп. Или е до мене или навистина нема никаде. Ако има некој што видел низ IT „продавнициве“ нека сподели кај може да се најде.
Фала ви однапред :)

Имаше порано во Дуна на први спрат во ГТЦ, не знам дали има уште.

Здраво Дечки :D
Ќе може ли некој да ми каже каде во Скопјево, можам да испечатам ваков натпис на маица.
Бидејќе не ми се верува, дека некаде се продава.

Благодарам однапред.
images1.jpg

Да знае некој во Веро центарот дали има цвеќара, за букетчиња и глупости, со свежо цвеќе, нормално :) Или негде околу да има некоја асална - ГТЦ мејби? :)

Да знае некој во Веро центарот дали има цвеќара, за букетчиња и глупости, со свежо цвеќе, нормално :) Или негде околу да има некоја асална - ГТЦ мејби? :)
Да има ама колку ти е паметно незнам од причина што цената е малце....
Зашто не отидеш на цветен? Мислам дека сега е кај последна 23ка кај Нова Македонија.

Да има ама колку ти е паметно незнам од причина што цената е малце....
Зашто не отидеш на цветен? Мислам дека сега е кај последна 23ка кај Нова Македонија.

затоа што никако не ми е уз пат тоа...треба уште рано да идам на бранење дипломска, а пред тоа ќе мора и ова да го завршиам...кај шо беше цветен - спроти на макпетрол зградата нема останато некоја цвеќарка? :)

затоа што никако не ми е уз пат тоа...треба уште рано да идам на бранење дипломска, а пред тоа ќе мора и ова да го завршиам...кај шо беше цветен - спроти на макпетрол зградата нема останато некоја цвеќарка? :)
Јок, нема ништо веќе таму.

Здраво Дечки :D
Ќе може ли некој да ми каже каде во Скопјево, можам да испечатам ваков натпис на маица.
Бидејќе не ми се верува, дека некаде се продава.

Благодарам однапред.
Прегледај го приврзокот 38347

Се продаваат. Имаш кај Градски Парк, спроти него. Кога идеш од Ѓорче кон Центар на семафорите десно, и одма во тие зградите од лево имаш. А дали прават незнам. Знам дека продаваат.
--- надополнето: 26 декември 2011 во 09:39 ---
Каде можам да најдам јакна како на Бејн во филмов?

Coroplast_sheet.jpg

материјалов на нет го најдов како coroplast, го користат кај нас за настрешници... ако има некој видено кај се продава и цена нека пише.
Исто така ми треба и нешто како мрежа, решетка, како на следната слика
115012279_1144411747861c40d2bd8e19ba47966a1c7ee4100dcbbbf0d.jpg

Каде во Скопје може да купам и која цена се знаме на Црна Гора, Кореја, Јапонија, Унгарија и Италија сите со иста димензија?

Каде во Скопје може да купам и која цена се знаме на Црна Гора, Кореја, Јапонија, Унгарија и Италија сите со иста димензија?
Унипрес какво ти душа сака знаме такво ќе ти направат

ПС Па мислам дека ти имам кажано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom