Dali znae nekoj kade moze da najdam vo Makedonija Ab Roller
http://www.ebay.com/itm/VALEO-DUAL-AB-ROLLER-EXERCISE-WHEEL-BRAND-NEW-/290467054490 за македонијаDali znae nekoj kade moze da najdam vo Makedonija Ab Roller
Ако можам да ти објаснам наједноставно, влези в чаршија, ако одиш накај плоштад тогаш ти доаѓа од лева страна, епа гледај каде е влезот на Амамон (два има) тој со скалите надолу, ќе го познаеш затоа што тука има слаткарница Малага, слези долу по скалите и следи ја музиката , тука е Револушн.Каде се наоѓа клуб Revolution во Охрид некој поточно да ми објасни ако сака(и слика не би било проблем од гугл ЕРТ ??
Во Импакт шоп виде ?Луѓе каде во Скопје можам да најдам панталони urban camo, зборам за овие?
Aбе видов, ама немаа, мислам имаа ама со други камуфлажи не со ваква.Во Импакт шоп виде ?
Види во Acid Wear ГТЦЛуѓе каде во Скопје можам да најдам панталони urban camo, зборам за овие?
Во Peacocks.Одма на влезот од лева страна само во машкиот дел доле.Бев у Галери вчера ама не најдов вакви. Најдов едни слични на овие како плетено им е тоа надворешната страна. Не сакам ја такви... Каде поточно у Галери си глеал ти вакви?