Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не знае каде откупуваат вински тапи од тиквеш и бовин во Охрид или Битола?!?

Препорачајте ми добар стоматолог во Скопје?

Каде можам да најдам canadian club whiskey во Македонија :) Ми треба хитно.....По маркетите не сум шетал али некој поточно да не знае....еве и слика како изгледа

21534_0_9999_v1_m56577569850716728.jpg

Сакам да прашам да не знае некој како се викаше Она што е со камера и лета како хилихоптер? :)

Сакам да прашам да не знае некој како се викаше Она што е со камера и лета како хилихоптер? :)

Тоа Acid прашај го, мислам дека они од Кајгана правеа репортажа со такво нешто.

Препорачајте ми добар стоматолог во Скопје?

Карадент, Венци Карапеев се наоѓа кај света петка црквата у црниче, професионален пристап кон болното запче апаратура на место се најново. (скапи се и мислам дека не работат со фондот) 1300 денари беше пломба последен пат кога пломбирав таму
Витадент (се префрлив јас овде) и си го напраив матичен доктор, работат со фонд 600 ден пломба со нано композит до сеа мака несум видел а иам фобија од забар ако ти треба бројче пиши ми инбокс

Човеци каде низ Скопјево да најдам сушална за алишта докај 500 денари, не многу голема, ваква некоја:

153905.jpg

Не ми се даваат бе по 1.000 денари за вакво, башка тие што ги најдов досега се многу големи, а ми треба некое така, помалечко..

Човеци каде низ Скопјево да најдам сушална за алишта докај 500 денари, не многу голема, ваква некоја:

153905.jpg

Бриколаж или Карфур :)

Не ми се даваат бе по 1.000 денари за вакво, башка тие што ги најдов досега се многу големи, а ми треба некое така, помалечко..

Каде може да се најде услуга фарбање на кожа? Значи ми треба кафеава кожа да се префарба во црна боја.

153905.jpg

ако си од ск, .. пластичарка улица!!!

Каде можам да најдам цвет од сончоглед, со плодови на него се разбира?

Благодарам однапред :X3:

Дечки каде принтаат маици со мој натпис/слика која можам да и ја однесам на УСБ? И што цена е да поминам денес да видам ? :)

Дечки каде принтаат маици со мој натпис/слика која можам да и ја однесам на УСБ? И што цена е да поминам денес да видам ? :)

Човек, тука влегов истото да го прашам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom