Biljbilj08
1987
- Член од
- 19 ноември 2011
- Мислења
- 698
- Поени од реакции
- 312
A termini da ne znaes, od kolku sat ima? i koi denoviМислам има во Стив Наумов-кик бокс клуб Скопје.
A termini da ne znaes, od kolku sat ima? i koi denoviМислам има во Стив Наумов-кик бокс клуб Скопје.
Скоро во сите книжарници, мислам дека максимум од 3000 или 5000 парчиња имам видено во книжарата кај Ристичева палата на плоштад.Дали некој знае каде има (освен во Матица) пузли од Ravensburger и дали имаат некоја нивна специјализирана продавница во Скопје? Ми требаат во поголем формат слагалици (како голема уметничка слика) и повеќе избор да има за да можам да одберам....Anyone?
И ја имам веќе 3 пузли урамено...2 се помали што светат навечер (морско дно) и една од 2000 парчиња град во Италија....Во Матица ги купував порано но сега бев и не ми се свиѓаа тие што ги имаат....Ми треба над 3000 да е..Ај ќе побарам кај Ристичева утреСкоро во сите книжарници, мислам дека максимум од 3000 или 5000 парчиња имам видено во книжарата кај Ристичева палата на плоштад.
Јас една склопив од 1000 парчиња и ја залепив со лепакот и топ е. Трк уште утре
Треба да има во Гоблин, во Буњаковец, еве им ја понудатаДали некој знае каде има (освен во Матица) пузли од Ravensburger и дали имаат некоја нивна специјализирана продавница во Скопје? Ми требаат во поголем формат слагалици (како голема уметничка слика) и повеќе избор да има за да можам да одберам....Anyone?
Е фала пуно Овде има избор да! Веќе една ми се свиѓа Ја ја знаев Гоблин за игри дека има, не знаев дека има и пузлиТреба да има во Гоблин, во Буњаковец, еве им ја понудата
http://www.goblingames.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=11
Гоблин е официјалниот увозник на Ravensburger за Македонија, они увезуваат и преку нив сите книжарници се снабдуваат со puzzles, кај нив секогаш има на лагер сложувалки.Е фала пуно Овде има избор да! Веќе една ми се свиѓа Ја ја знаев Гоблин за игри дека има, не знаев дека има и пузли
близу напрај споредба и ќе видиш што добиваш кај едните што кај другите. едино разлика има во тв каналите ама па ти си одлучуваш. размисли двапати пред да идеш кај едниот или другиот зашто 2 год. договор имаш послеДа ве прашам за совет.. Близу или Уан - пакетите од 1000че што се, кој е подобар и зошто?
Али очекувај дека првата година дена нетот ќе ти биде тиња, а и двата провајдери ќе те дупат у здрав мозок дека е до тебе не до нивДа ве прашам за совет.. Близу или Уан - пакетите од 1000че што се, кој е подобар и зошто?
Многу се ограничуваш. Скопјево. Земи ранецот, тури пола леб со патлиџан, 200 денара у џеб, и качи се у воз, иди експлоринг малце, штип, битола ваму таму онаму, прошетај троа ќе ти биде интересноКаде можам да најдам во Скопјево, нешто интересно за пар да се прави на вакво никакво време? (за во кино ни е тапа понудата, од кафичи аман, дома не ни се седи, ни се активира малце) ))