Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај може да најдам такви као машки хеланки се или не зна што ...за трчање/точак ?

И која цена држат отрпилике !

Да не знае некој дали постои продавница за тапети каде што ја сама ке си одберам слика или дезен да ми ја испринтаат.Не зборам само за едно делче туку за цели ѕидови.

Каде можам да најдам читална што работи 24 часа во Скопје,несум многу упатен во ова,ако знае некој би му бил благодарен

Универзитетски спортски сојуз - Скопје "Кирил и Методиј", адреса да не знае некој ?

Каде можам да најдам читална што работи 24 часа во Скопје,несум многу упатен во ова,ако знае некој би му бил благодарен
Градска библиотека "Браќа Миладиновци", одма до градежен/архитектонски факултет се наоѓа библиотекава, таму има читална што работи 24 часа.

Градска библиотека "Браќа Миладиновци", одма до градежен/архитектонски факултет се наоѓа библиотекава, таму има читална што работи 24 часа.
Благодарам многу:)

овакво каде можам да најдам ?
377145_2153707856792_1669298960_1504595_791108858_n.jpg

Momci nekoj od forumov da ne prodava PlayStation 2 ili da ne znaete pak nekoj da prodava mi treba dobar PS zacuvan da ne trcam na sekoj 2 3 dena po majstori PoZz

Da ne znae nekoj kade ima treninzi za Kikboks?-Vo Avtokomanda slucajno da ne ima?

Знае ли некој кај го преселија Вучко во Кисела Вода што беше? Или кажете ми кај можам да најдам ефтини тегчиња. поздрав;)
во орка има 2x5Kg 670 денари. Монтажни се поскапи, се движат по 100-120 денари за Kg железо.

Дали некој знае каде има (освен во Матица) пузли од Ravensburger и дали имаат некоја нивна специјализирана продавница во Скопје? Ми требаат во поголем формат слагалици (како голема уметничка слика) и повеќе избор да има за да можам да одберам....Anyone?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom