Воин без Коњ
краток и јасен
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 850
- Поени од реакции
- 1.213
Имаше во Аеродром кај Три Бисери ама ја затворија, а сега мислам дека е во Влае ама не знам каде точно. Прашај на информации или најди го нивниот број на интернет и јави се прашај кај се наоѓаат точно!Мирновец продавницава за пиротехника кај се наоѓа во Скопје точно !?
Mile kuzmanovski redovno nastapuva vo In Vino, eden restoran vo aerodrom, kaj MZT salata,a za naum petreski neznamДа не знае некој каде настапуваат за викенд Миле Кузмановски и Наум Петревски ?
малце оф топик е,али страшно ми треба информација
Претходната зима имаше вакви во Евроазија, не знам сега дали има.Каде можам да најдам во Скопјево, вакви капи?
Прегледај го приврзокот 38146Прегледај го приврзокот 38147Прегледај го приврзокот 38148Прегледај го приврзокот 38149Прегледај го приврзокот 38150
најди ги на фејсбук мислам дека објавуваатДа не знае некој каде настапуваат за викенд Миле Кузмановски и Наум Петревски ?
малце оф топик е,али страшно ми треба информација
Скоро и ништо не работи. Бев еднаш, може пред месец дена беше, 99% од продавниците затворени беа.Ме интересира дали и до колку саат работат дуќаните во ГТЦ во недела?
Југотон.Каде во Скопјево можам да најдам продавница за оригинал игри за P.C. ?