П
Пепси_
Гостин
etc travel....dali e dobra ovaa agencija ?
Полиција кај би другде.. или евентуално платен убиец да ангажираш.. ако ептен гори работата..Каде можам да го најдам сопственикот на возило со одредена регистрација(пр. СК-123-АБ)?
Да не знае некој случајно каде мозам да најдам кукла како верверичката од Ice age, ми треба за роденден?
Мислам,не сум најсигурен дека е у зградата на НИПМоже ли некој да ми каже редакцијата на Вечер каде е точно?Знам дека е на Мито-хаџивасилев Јасмин ама незнам каде поточно, да не акам по цел саат.
Прашај во Диор, и др. салони каде што прават надградба на коса.Може не е баш за тика прашањево, ама поарно отколку да отворам посебна тема.
Дали знаете каде во Скопје откупуваат коса(човечка)?
По фризерски салони. Иди у Леонтиќ, на пример.Може не е баш за тика прашањево, ама поарно отколку да отворам посебна тема.
Дали знаете каде во Скопје откупуваат коса(човечка)?
Ајде уште еднаш да си прашам?Каде може да се најдат некои интересни држачи за весници (како на пример за во фризерски салони што има)?
Ако никој не ти одговори, следниот пат кога ќе се шишаш прашај ги тие во фризерскиот салонАјде уште еднаш да си прашам?
Е баш си ШУТРАК. Такви пантолони ов ГТЦ, ЈОК!!!!ke si odish vo ., centar....ionaka se svede samo na gtc ., ke gi protegnesh nozete ., i ke gi pronajdesh bash tie tebe shto ti se bendisuvaat e a koj broj nosish.,... koga ke zjapame po izlozi da znaeme i toa da prashuvame......... ta cel gtc e poln ., so roba obleklo ., a ima neshto i vo ramstor cena se od 500 pa nagore ., kolku ti drzhi dzhebot., eeee zaboraiv ., najbo;je ti e shutka teks ., tamu shto ti dusha saka.....
ИТНА ПОСТАПКА – Во случај кога барателот во барањето за издавање пасош наведе дека бара изготвување на пасош во итна постапка, доколку не постојат објективни пречки пасошот се изготвува во рок од 48 часа од денот на поднесување на барањето. Подигањето на итните пасоши, а поднесени во сите надлежни организациони единици на МВР, се врши во СВР- Скопје.дечки кажете ми дали занете колку се плаќа за пасош по брза постапка да извадам? и за колку дена ми го даваат од прилика? ве молам ептен ми е хитно!
Мислам дека за брза постапка се плаќаше некаде 5.000 денари. За недела-две ти го даваат мислам. Може и порано а може и покасно. Не ме држи на збор. А и може со уште побрза постапка, За еден ден, се плаќа 9.000 денари, но треба да имаш јаки врски, иначе таа постапка е нелегална.дечки кажете ми дали занете колку се плаќа за пасош по брза постапка да извадам? и за колку дена ми го даваат од прилика? ве молам ептен ми е хитно!