Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
8 октомври 2009
Мислења
780
Поени од реакции
385
Дечки, каде има во Скопје ласерско печатење во боја и колку пари е од лист?
А ме интересира и колку кошта печатење на инкџет на А4 формат и пластифицирање.

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Дечки, каде има во Скопје ласерско печатење во боја и колку пари е од лист?
А ме интересира и колку кошта печатење на инкџет на А4 формат и пластифицирање.
Цената зависи од тоа што сакаш да печатиш, на каква хартија и која количина. Инаку има насекаде, во кој реон си?

Член од
8 октомври 2009
Мислења
780
Поени од реакции
385
Во центар сум. Повеќе ми одговара печатење на ласер ама тешко дека ќе најдам. Ќе печатам 7-8 слики во боја преку цел лист. Хартијата може да биде обична.

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Во центар сум. Повеќе ми одговара печатење на ласер ама тешко дека ќе најдам. Ќе печатам 7-8 слики во боја преку цел лист. Хартијата може да биде обична.
Имаш Дигипринт карши Рамстор, на Илинденска e Xprint (кај Сопотско, МСМ семафорите), и едно позади Песталоци (не ми текнува како се вика). Гарант има и други, но доста ти се за почеток. Инаку сите они печатат на ласер а не на инк џет, тоа тешко да најдеш. Цена би требало да се движи околу 20 денари.
Од друга страна ако ти е за слики, а сакаш одличен квалитет и подолго да ги чуваш прашај и по фото студија зошто има голема разлика во квалитетот на принтот и хартијата.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390

Ваков масажер за глава негде низ Скопјево.Во Jumbo немат :(

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Кај можам да најдам рубикова коцка (од квалитетните) и колку пари е?

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Каде можам да најдам во Скопјево, хитно ми требаат два пара adidas samba, број 43 и број 38, ги нема во Adidas-store?

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68

Ваков масажер за глава негде низ Скопјево.Во Jumbo немат :(
Ова имам видено во Рамстор во Тетово, истата продавница идеше на реклама деновиве и у Скопје дека ке се отвара поточно на 17 ноември: JYSK се вика, кај се наоѓа поточно незнам у стил на Хубо е.

Kajgana Shop

На врв Bottom