Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кожа или скај на метар? (евентуално и цена на метар или квадрат)

Стаклар што изработува аквариуми? (област Центар->Карпош 4, или Капиштец - Тафталиџе)

Го знам одговорот на прашањево али пак да си прашам :)
Земав од еден другар машинка за шишање и сеа коа ке му ја враќам сакам да го заебам малце :D земав ја отворив и ги одвоив жиците од прекинувачот и ги изолирав (коа ке проба да ја пушти да не му работи :pos:)...знам дека неможе да протече струја али некако шубе ми е..коа ке проба да не го лупне..м? што мислите?

Кожа или скај на метар? (евентуално и цена на метар или квадрат)

Стаклар што изработува аквариуми? (област Центар->Карпош 4, или Капиштец - Тафталиџе)
На Бит пазар, во зградата после факултети - кај Стружанка продаваат мебел штоф. Еко кожа мислам дека е околу 300-400 денари метар.

незнам кај да прашам ај овде.. :)
да не знаете некој што сервисира звучници пред некое време праев роденден па ми изгоре едниот нема басови а и појачалото кога ке го појачам малку погласно ми се гаси и пишува Overload ( ова се дешаваше коа ке го оптеретам ептен па се гасеше а сеа малку појачувам и се гаси.. :S ) и ако знае некој нека каже шо како што пари ово оно :)

Каде можам да најдам полициска капа (таков модел како на аватаров што ми е) само нормално без амблемот на полиција?

Каде можам да најдам полициска капа (таков модел како на аватаров што ми е) само нормално без амблемот на полиција?
Пробај на циган пазар. знам имаше уште од времето на ЈНА такви за багателна цена од 50-100 денари, секако ако нетие шубе темелно да ја чистиш/переш и да ја опнеш на глаа

Пробај на циган пазар. знам имаше уште од времето на ЈНА такви за багателна цена од 50-100 денари, секако ако нетие шубе темелно да ја чистиш/переш и да ја опнеш на глаа

Искрено не би земал од таму и ти што рече ќе треба да ја чистам темелно.Мислев негде по продавници низ Скопјево да не има затоа прашав.

Ме интересира по која цена може да се најде кај нас нов грамофон, или стар некој зачуван? Има уште сервисери кои работат со нив?

Фала.

Знае ли некој мотел,хостел или евтини соби за ноќевање во Кавадарци?
Итно ми треба.......

Шарени пликоа/коверти? Оние за писма у нив што се :D?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom