- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 77
- Поени од реакции
- 9
Ајде бе луѓе помогнете малце стварно итно ми треба ова......Знае ли некој мотел,хостел или евтини соби за ноќевање во Кавадарци?
Итно ми треба.......
Ајде бе луѓе помогнете малце стварно итно ми треба ова......Знае ли некој мотел,хостел или евтини соби за ноќевање во Кавадарци?
Итно ми треба.......
Видов денес во Рамстор 290 денаВо кој дуќан???Видов денес во Рамстор 290 денари
Цената зависи од тоа што сакаш да печатиш, на каква хартија и која количина. Инаку има насекаде, во кој реон си?Дечки, каде има во Скопје ласерско печатење во боја и колку пари е од лист?
А ме интересира и колку кошта печатење на инкџет на А4 формат и пластифицирање.
Имаш Дигипринт карши Рамстор, на Илинденска e Xprint (кај Сопотско, МСМ семафорите), и едно позади Песталоци (не ми текнува како се вика). Гарант има и други, но доста ти се за почеток. Инаку сите они печатат на ласер а не на инк џет, тоа тешко да најдеш. Цена би требало да се движи околу 20 денари.Во центар сум. Повеќе ми одговара печатење на ласер ама тешко дека ќе најдам. Ќе печатам 7-8 слики во боја преку цел лист. Хартијата може да биде обична.
Во маркетотВо кој дуќан???
Ова имам видено во Рамстор во Тетово, истата продавница идеше на реклама деновиве и у Скопје дека ке се отвара поточно на 17 ноември: JYSK се вика, кај се наоѓа поточно незнам у стил на Хубо е.
Ваков масажер за глава негде низ Скопјево.Во Jumbo немат