Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
19 октомври 2009
Мислења
87
Поени од реакции
2
Каде во Скопје има продавници за маици и капи со Партизан?

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Moже ли да ми помогнете, ми треба да купам едно 10тина свирчиња. Каде може да најдам?

Станува збор за свирчиња како за судии на утакмица.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Пробај си ја среќата во Фан Шоп кај Неоком зградата кај Железничка или во Палма кај кино Милениум во ГТЦ.

Свирчиња ако не најдеш таму, имаш по спортските продавници.

Член од
19 јуни 2011
Мислења
15
Поени од реакции
0
Каде можам да најдам перики во Скопје? За една недела идам во Македонија, но хитно ми треба. Во Германија се скапи. Ми треба кафена, реална перика како на сликава. ОДНАПРЕД ВИ БЛАГОДАРАМ T14wXyXmNuXXbjkroT_010737.jpg

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Едно оф топик, како е погодна за во лето ваква капа молимте?
хаха
за разлика од др.те зимски капи, овие се далеку потенки и полабави, затоа може да се носат и кога е доста топло...а и зависи кој колку може да трпи одредена топлина на глава...нормално дека нема да ти студи од капава...

Член од
12 јануари 2009
Мислења
37
Поени од реакции
0
Здраво Екипо :D
Дали некој знае каде се продаваат УВ Пенкала и УВ маркери (UV PEN) АКО НЕКОЈ ЗНАЕ ОДМА НЕКА МИ ПИШЕ

Ви благодарам однапред голем Поззз

Член од
12 јануари 2009
Мислења
37
Поени од реакции
0
Здраво Екипо :D
Дали некој знае каде се продаваат УВ Пенкала и УВ маркери (UV PEN) АКО НЕКОЈ ЗНАЕ ОДМА НЕКА МИ ПИШЕ

Ви благодарам однапред голем Поззз

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Подобро опремени книжари... моето го земав во Прилеп :p (ама дуќанот незнам кој е)

п.с многу кул работа... тенко пишува, јако сијаличе има од горе

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
во центар карши Тренд има книжара до OkIDI бутикот, мислам 150 или 250 беа

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Moже ли да ми помогнете, ми треба да купам едно 10тина свирчиња. Каде може да најдам?

Станува збор за свирчиња како за судии на утакмица.
види во Џамбо има метални со топче , не се поскапи од 80 денари

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
и јас имам едно брат ми го купи пред 5-6 години и ми беше забораено ама во последно време го употребив неколку пати
при крај ќе да е мора ново да се земи јака работа е

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Каде можам да најдам калиграф?

Ми треба некој фино да ми испише 70 дипломи. Има ли таков јунак (или хероина, сеедно)

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Каде да најдам машинче за виткање цигари во Скопјево, знае некој? Се напнав со моите неспретни прсти. :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.882
Поени од реакции
6.943
Знае ли некој прво како се вика играна во која фигурчињата (коцки, квадари шо се?) прво се редат една на друга како кула, и после се извлекуваат едно по едно од играчите на двата тима и се ставаат на врвот. Ако некој при извлекување му се растури кулата, неговиот тим губи? Сте играле нешто вакво, сте сретнале негде да се продава???

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Знае ли некој прво како се вика играна во која фигурчињата (коцки, квадари шо се?) прво се редат една на друга како кула, и после се извлекуваат едно по едно од играчите на двата тима и се ставаат на врвот. Ако некој при извлекување му се растури кулата, неговиот тим губи? Сте играле нешто вакво, сте сретнале негде да се продава???

Мислам дека Jenga ја опишуваш, а кај се продава не знам..

Kajgana Shop

На врв Bottom