ако мислиш ПРЕПРЕКА да не ти доваѓаат гулаби (летечки стаорци) на балкон, јас најдов ефтино и добро решение... тенка челична мрежа од железарија,поцинкувана, ефтина работа, ми исекоа едно парче по мера ( место на балкон каде слетуваа обично и правеа гнездо), а со клешта искинав одреден број полиња од мрежата па стана некој вид бодликава жица...еднаш се обидоа да слетаат, веројатно се набоцкаа и веќе нема... башка и на оградата на балконод која омаше долен процеп го затворив со парче од мрежата...Шилци за гулаби кај може да се купат?
i jas imam slicen problem. Nema da te mrzi da pratis slika od toa sto si go napravil?! Deluva lesno i evtino resenie .. pozdravако мислиш ПРЕПРЕКА да не ти доваѓаат гулаби (летечки стаорци) на балкон, јас најдов ефтино и добро решение... тенка челична мрежа од железарија,поцинкувана, ефтина работа, ми исекоа едно парче по мера ( место на балкон каде слетуваа обично и правеа гнездо), а со клешта искинав одреден број полиња од мрежата па стана некој вид бодликава жица...еднаш се обидоа да слетаат, веројатно се набоцкаа и веќе нема... башка и на оградата на балконод која омаше долен процеп го затворив со парче од мрежата...
Ариљеметал во склопот на фабриката Металски завод Тито во Маџари https://www.facebook.com/ariljemetal/Дечки каде да најдам мутер за штраф. m10 навој, со големина 14мм. Знам дека обично не се со тие големини но ми треба за педалото од велосипед. Ми падна во возење и го снема мутерот.
Поминав секоја железарија во Ѓорче и Влае барем што ја знам, и продавницата за сервис на велосипеди во Влае кај кружниот. Никаде немаше
Слика за пример
Прегледај го приврзокот 332282
Има бус на пола сат или саат време види на руле има распоред.Може ли некој да ми кажи возен ред Скопје-Куманово и Куманово-Скопје? Дали од Скопје од автобуска на сабајле има автобус околу 7-8 и од Куманово вечерта околу 6-7 ?
Види тука.Може ли некој да ми кажи возен ред Скопје-Куманово и Куманово-Скопје? Дали од Скопје од автобуска на сабајле има автобус околу 7-8 и од Куманово вечерта околу 6-7 ?
Не работи повеќе сајтот колку што знам.Има бус на пола сат или саат време види на руле има распоред.
Имаш вакво у Бриколаж, цената е тука негде ако памтам добро. И мене ми требаше, барав, најдов, па не го земав пошто ми одтреба у меѓувремеВакви паркинг рампи некој да продава со монтажа, до кај 2500 денари?
Прегледај го приврзокот 331365
Само некој Златко наоѓам на огласи и БАМА која е прилично поскапа.
на пазар во железарите ќе најдеш, имаш и со три дури.Каде можам да најдам вакво кое од еден влез на штекер ќе ми прави два, има на Алиекспрес ама ме мрзи да чекам.
Фала ви Прегледај го приврзокот 333572
Сериозно?Каде можам да најдам вакво кое од еден влез на штекер ќе ми прави два, има на Алиекспрес ама ме мрзи да чекам.
Фала ви Прегледај го приврзокот 333572