АлиЕкспрес не ти паше?Дали постојат сеуште некаде низ Скопје Дигимон играчки и фигури? Цртан од поодамна што одеше кај нас со разни дигимончиња. Некоја продавница, тезги по пазариве или во некој трговски можеби?? Фала.
На али експрес има да, ама не некој конкретен избор. Плус на други такви слични страни како алиекспрес колку до сега што разгледав цените се чудно високи...АлиЕкспрес не ти паше?
ми треба фирма (цвеќара/продавница/гранап/вебшоп) на која што можам да платам онлине (со банкарска картичка) и тие да достават цвеќе и/или алкохолен пијалок до одредена адреса во Скопје.
Провери во технополис, и попуст имаат моментално.Каде би можел да најдам убава флаша за алкохол (ракија)?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
За поклон ми е не можам да ја сместам во веќе искористена флаша од виски ако мислиш на таква, ама најдов у меѓувреме у Базаро имаа интересна флаша за некои 500 денари.Провери во технополис, и попуст имаат моментално.
Јас секогаш си користам од Виски флаша за ракија.
Меркур, Хубо…Шилци за гулаби кај може да се купат?
Имаш и во Лептокарија,веднаш се до Златна копачка кладилницата.Фармерки имаш огромен избор,ама солени се цените,по 1000че,ама вреди коа е у прашање проблемовЗдраво дечки, каде во Скопје може да најдам убави капчиња со сенка и облека за дебели луѓе како што сум јас самиот?
Препорака за добро ергономско столче со тркалца за работа од дома? Буџет околу 200 евра.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk