Каде и како сте го запознале партнерот / партнерката (својата љубов)?

N

NaSTy`G|rL

Гостин
На мирц пред 2 3 години. Прво ми беше одбивен и не можев да го поднесам, ама година дена после тоа не знам шо ми случи... летав по него.. И ете сеа :back:

Член од
28 август 2008
Мислења
189
Поени од реакции
5
на факултет...првпат го забележав...а официјално запознавање на една журка..кај факултетот :uvo: :pos2:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Хмммм на партиска журка !!!
чудо невидено

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.222
Поени од реакции
34.508
Фак, уште ако е од СДСМ... Сигурно ви е интересно :)

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Последната ја запознав преку МСН 20 дена пред да одам на одмор и се сретнавме таму. Штета што ќе си оди од Македонија за 15 дена :(.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Кога почнав да работам у нет кафе.. тоа беше почетокот на летото.. тој идеше таму се почесто и почесто.. и така биднааа.. :wub:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Јануари 2006 година, на свирка на Дуле и Коки. Многу гужва имаше и сите се буткавме. А зад мене беше токму тој и ме нервираше оти многу буткаше и се правеше јака фаца и беше малце поднапиен. Прво не можев да го поднесам, но по недела-дена се запознавме и сега се е супер :):):)

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
На училиште го запознав... Учевме 4 години заедно.. Од кој 2 години другари 2 години во врска... Бројот му го дадов во 1ва година а првиот бакнеж беше летото кога завршивме 2ра година... И така.. Сега стигнавме 1ва на факултет и сме заедно..
Се надевам дека нема да морам да пишам како се скаравме :)

Член од
29 август 2008
Мислења
91
Поени од реакции
0
U carsija i toa bivsa mi me zapozna so devojka mi :):nesum:i zapazete kolku problemi izlegoa posle toa :kesa: ama ajde kogo go gajle za drugite neli e taka???????

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Па не ми е сеуште "официален" партнер, ама на почетокот на оваа школска година кога од друг град дојде во мојата паралелка.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Мојот последен дечко го запознав преку мсн :wink:Си пишевме долго она чувствував дека се знаеме долго време иако не бевме лично запознаени.Еден ден се видовме пред Охридска Банка и конечно се запознавме и официјално,па ми стана дечко(повеќе не сме заедно)

Член од
22 јули 2008
Мислења
93
Поени од реакции
2
..Pred dve ipol godini..bev na svirka vo mojot omilen klub..Taa nok dobiv martinka u faca,dve krigli pivo isturija vrz mene,posle ja zbucav glavata pod cesma..On bese pozadi mene i non-stop me cepkase za kosa,bese tempele pijan...i taka se desi da si se zapoznaeme i da si bideme zaedno i denes..

Kajgana Shop

На врв Bottom