Каде и како сте го запознале партнерот / партнерката (својата љубов)?

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Пред четири години бев со другарките излезена во еден кафич. Го видов и ми се бендиса ама не го видов некое време па заборавив на него... После 3-4 месеци ми стигна пораче од него :) После 2 викенди се запознавме... После 4 месеци се фативме. После 10 месеци раскинавме.. После 2 месеци се мувавме... После 1 година се смиривме.. Сега најмногу се сакаме :pipi:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
па со последната партнерка :))) ме запозна еден другар. онака седевме у кафич и дојде и типкава. другаров се поздрави со неа и ме претстави мене :) после тоа почна муабет, па месец дена искачавме заедно и после се фативме. по 4 месеца раскинавме.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Со љубениот и муж воедно, се запознавме пред година и 3 месеци во парк. Најпрво си разменивме мсн и прв пат таму си изразивме симпатии, пошто такви се сајбер времињава... И после тоа, на 8ми септември , денот на независноста , станавме зависни еден од друг и тоа трае и трае... И ќе трае.... Ништо неконвенцијално, имаше нешо свирка на школка, он ми донесе некои цедиња што му ги нарачав претходно ( иако ги имав веќе хаха! ) Ииии, го немаше она стандардното прашање дали идеме, туку од првиот бакнеж знаевме дека идеме :helou:

Z

ZeroStyle

Гостин
Со повеќето на мсн, интересни муабети. Денеска технологијата владее. И после ќе искочиме и :back:

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
од прво на нет....на мирц...не знаев шо е тоа мсн... па се запознајвме и полека полека се вљубив....но ништо од тоа...само пречка беф....

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Најмногу на мсн ... а најдолгата врска што ја имав почна по смс :) .... мсн то не беше во шема пред 5 години

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
На ноќно капење...
шо е најтрагично го мислев дека има 20 години:pos2:и дека дошол да не чува:pos::pos::pos: и после ко ми кажа дека има 16 години јас... :nesvest:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Како се запознавте со вашиот партнер?

Можда имат ваква тема, не знам, а и гајле ми е.

Ме заинтересира, како се запознавте вие со вашиот партнер? Односно, како го остваривте првиот контакт, дали имаше „посредник“, кај беше, како, кога, ова она, ви теквит.
Јас ќе се изјаснам ко ќе сум целосно трезен. Ај изволте.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Исти беа темите, па ги споив.:smir:

I

InF3cTeD

Гостин
прв пат ја видов т.е ме виде на работа додека бев дојде да си купува нешто и од тогаш у глава ми остана....како за беља и ја нејзе....по некое време се запознавме преку еден другар и испаднавме и по некој ден се фативме и еве веќе 2 години сум со неа :vozbud:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.256
Се запознавме на форум собиранка.
Kajgana connecting people.
Сега еве веќе три и пол месеци кај шо си мезиме заедно од урдичката.:wub:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Во Duck (поранешно Jazz&Blues), во Охрид. Денот пред почеток на Охридско лето, 11 јули. И таа вечер си разменивме број (јас си титнав од неговиот телефон, откако го прашав дали има кредит, лол), а тој следниот ден ми се јави за да се договориме за вечерта. И пак се видовме во Дак, одма после концертот на Џеси Норман :)

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Да е жива и здрава Кајгана....:pipi:
И уште малку еве една година....

Automne

In search for immortality
Член од
14 февруари 2009
Мислења
29
Поени од реакции
3
Na MSN :) lol mnogu "romanticno" zvuci ama toa e..moderni vreminja :) bitno e toa sto se slucuvase podocna... sea zasega edna godina...hm rekord za mene..za ponataka ke vidime:)

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
на забава во бајаги пијана состојба....онака денсање и бидна што бидна и уште сме заедно!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom