Местото е prijateli.com.mk нешто интересно се запознавме токму на тој сајт пишувавме на мсн околу скоро год и се беше онака додека не почна да има нешто посебно помеѓу нас иако она е од прилеп а јас од скопје пред да почнам сите ми викаа љубов на далечина немој вака онака али сепак јас верувам во љубов и се запознавме отидов до прилеп сам се видовме и се почна на станицата во прилеп каде падна и првиот бакнеж и за прв пат да ја видам во живо искрено јас сакам исто и мене иако се гледаме по 2 пати неделно бидејќи работам и учам така да почнавме од 8мо па до сеуште одиме така да за сите кој сакаат некого нека пробаат својата среќа се надевам дека ќе успеат во она што го сакаат.
хехе.. у средно се имам запознаено со девојката. поточно учевме во исти клас и бевме на другарска база 4 години. се до крајот на 4та година поточно до денот на матурата од тогаш па навака друга песна
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.