Каде и како сте го запознале партнерот / партнерката (својата љубов)?

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
pred buregdzilnica :))) ljubov na prv pogled bese:kesa:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Точно пред една година во еден кафич, ми побара да ми лижнел од лижавчето (имаше Lollypop забава). Многу јасно го одбив, па после се десија некој работи... Хехехе :)

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Последниот дечко го запознав во кафич, ми беше претставен како добар другар на претпоследниот дечко:):):)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
леле приказнава сум ја кажала многу пати и стално ми е мерак кога ја повторувам :pipi:... пред две години требаше да излезам на кафе со една другарка од средно и баш се погоди полуфинале светско првенство во фудбал и она дојде со друштво....и еден дечко од друштвото многу ми се засвига....али вечерта само малку муабет направивме...и откога сум си отишла јас он и побарал на другарка ни мој број али она не сакала да му го даде зошо не бил он за мене а и јас не сум и спомнала ништо...и следниот ден јас и пратив смс на неа да ја распрашам и она одма ми ја кажа ситуацијата и одма му се јави и му даде мој број, па он ми прати смс..али јас вечерта идев на одмор 15 дена па пред да се вратам он отиде и цел месец бевме на пораки...па откога се вратив вечерта одма излеговме и еве веќе 2 години ни е најубаво на цел свет и го сакам најмногу:back:
Колку конфузно раскажано:)даде,не даде,побара,смс,одмор,па он ми прати,па ја му вратив,лудница.
Приказнава е убава,чим убаво завршила,но ако вака ја раскажуваш на сите,ретко кој те сватил што е суштината:smir:

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
bev osmo odd,i go zapoznav preku deckoto na drugarkami,na mojot rodenden,ja iako nemav decko do togas(sporet mene mala bev)sepak jas go napraviv prviot cekor i se "fativme",mi bese prv decko,no kratko taese se,se razdelivme drug decko imav,on druga i po 4god sega pak sme zaedno odime 1godina i se sakame mnogu,vi se veruva li,da oivee starata,detska ljubov po 4god???

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Deckoto go zapoznav vo Orid na odmor edna letna prekrasna vecer koja na krajot zavrsi vo diskoteka vo koja sto bese dojden i on.Veruvale ili ne uste koga vleze mi se zasviga i bas im spomnav na drugarkite no sepak ne mu obrakav nikakvo vnimanie bidejki ne sum po takvite raboti.Site od drustvoto mi velea da se svrtam zasto me gledal no jas ne gi slusav.Na krjaot samiot dojde i barase da se zapoznae so mene no ne preku drugi tuku direktno i pocnavme da razgovarame i poleka poleka da se zapoznavame potoa si razmenivme brojcinja i utredenta povtorno se vidovme...I taka poleka poleka se si dojde na svoe mesto i eve do den deneska sme vo vrska vo koja sto sum srekna kako nikogas dosega...:helou:

Член од
26 јуни 2008
Мислења
79
Поени од реакции
3
Slucajno,na MSN nesto prvo se ispokaravme potoa mnooogu si pisavme i najposle toj (bil pijan) dojde vo kaficot me pocasti sok se raspital koja sum jas i taka potoa zdravo pa doagase vo skoloto i taka bidna za skoro vreme uffff sto li ne doziveav so nego VOZBUDLIVO:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Alien®

Finally founded...in love...
Член од
3 февруари 2008
Мислења
162
Поени од реакции
5
Се запознавме во Colosseum. Си разгледував лево десно кога случајно ни се сретнаа погледите и се гледавме така цела вечер. Не и пријдов тогаш. Наредниот ден повторно отидов таму и пак ни се сретнаа погледите (се скинавме од смеење тогаш). По некое време и пријдов и...бидна :icon_cool

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Се запознавме многу оддамна.Брачед му ми е другар и не запозна уште во основно. Уште тогаш ми се допаѓаше,само штета што беше од друг град па речиси преку цела година не се ни гледавме така да многу малку размислував за него речиси ич.
Се до една убава летна нок пред 4 години. Сакаше да излеземе заедно.До тогаш не мислев да имам ништо со него. Секогаш кога ке се видевме само воздивнував и повторував колку ми се допаѓа.Се до таа вечер. Кога побара да излеземе бев решена да ми стане дечко. Така и се случи и денес сум со него и среќна сум. :back:

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
една прекрасна жешка летна вечер на журка , бевме излезени цело друштво, но во битните моменти бев само со братучетка ми со која иначе најубаво си поминуваме секогаш, а др беа надвор зошто беше жешко.....и си стоиме ние така, си пиеме некое пијалоче ,коа приметив едни двајца како се ѕверат во нас....и таман и кажувам јас за тоа на братучетка ми кога во истиот момент едниот од нив ја фаќа за рака и се запознаваат, нормално јас се запознав со другиот....отпрвин не ми се свиѓаше али го дружев за да не седам сама и он сам зашто овие двајцава цело време си праеја муабет и на крај знаете.... и така ......арно ама тие ни беа најзабавните луѓе на свет, и секогаш кога искачавме наредните денови со нив си поминувавме најубаво и останувавме до рааааааааните утрински часови.........и така.....мене ми се заарни нивното друштво, а посебно НЕГОВОТО друштво:pos2: и околу неполн месец после тоа бидна..........................
................:pipi: THE END :pipi:...............................

ПС- што убава приказна нели??????? уште си се радувам кога ќе се сетам:back::helou::)

E

`EsCaPe`

Гостин
Епа..

Учевме у исто школо ( сеа више не, заврши он )..
Се до минатото лето он беше само обичен познаник, онака само сме се знаеле, дека Тетово е ова ипак.. Не ми ни се допаѓал, ни ништо, на крај памет не ми паѓало нешто со него.. Арно ама, сеа прошлово лето, се почесто и почесто го гледав у моја близина, се знаеше он со друштвото мое, па кога се сретнувавме у чаршија си разменувавме само здраво, онака.. Е после, на роденден од еден другар од друштвово, пивна он малце повеќе, доволно да се опушти да почне да ми прави моабет нормален, значи повеќе од тоа здраво што го имавме.. И плус јас бев пивната и така се опуштив, па моабети, моабети..
Арно ама, вечерта ја го корпирав прво, дека сепак тогаш уште немав симпатии спрема него..Ми викаше он после роденденот да одам со него у кафиќ, ама ја не отидов и ништо не бидна..
Амаааа, после тоа ми се засвиѓаа.. И пратив у акција некој мои другари, да му пренесат демек, пошо немав гс ја тоа да го направам.. И они му пренеле, и една вечер бевме излезени сите така и кога дојде време да одам накај дома, он со уште еден другар ме испратија мене и другарка ми ..И по пат си разменивме бројчиња, другиот ден на кафе бевме, се запознавме ДОООБРО и вечерта бидна.. Хуууух, се уморив..

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
hmm...go znaev od porano posto e od moja naselba,onaka na zdravo samo bevme...I ednas u diskoteka si sedev so drustvo i toj dojde si se poz so nekoi drugari i pocna mene neso muabet da mi prai. Posle nekolku dena me vikna na zurka na zurka u la caffe i taka si posedov so nego pa se dog za na kafe...utredenta se vidovme bevme na kafe,pa gleavme film i bidna posle i taka:pipi::kesa:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ја запознав точно пред 372 дена на едни лулашки додека беше пијана :)

Kajgana Shop

На врв Bottom