Толку ми е мистеризна ситуација, не ми е логично да се најдени баш и да се парчињата на авионот,голема можност е да се паднати ѓубриња од оние преносни бродови со контењери .... Последната локација на авионот е многу позната и јасна,со правец кон Индија .... значи полетува кон Кина,при излез од земјата,врти нагло правец и позната последна локација,над вода во правец кон Индија .... Некои го ставаат и дека е можно киднапирање со вмешаност на пилотот,зошто на едниот од нив,дома му пронајдоа вештачки направен симулатор,пред да се случи настанот,бил на симулаторот и практикувал некои дестинации за кои не се знае и се избришани,па се чека информации од вештачењето на хард дискот .... навистина сум збунет многу ... преходно бев убеден дека нема киднапирање,но некои нови инфа као што доаѓаат те принудуваат сериозно да подразмислиш ...[DOUBLEPOST=1395443995][/DOUBLEPOST]Толку ми е мистеризна ситуација, не ми е логично да се најдени баш и да се парчињата на авионот,голема можност е да се паднати ѓубриња од оние преносни бродови со контењери .... Последната локација на авионот е многу позната и јасна,со правец кон Индија .... значи полетува кон Кина,при излез од земјата,врти нагло правец и позната последна локација,над вода во правец кон Индија .... Некои го ставаат и дека е можно киднапирање со вмешаност на пилотот,зошто на едниот од нив,дома му пронајдоа вештачки направен симулатор,пред да се случи настанот,бил на симулаторот и практикувал некои дестинации за кои не се знае и се избришани,па се чека информации од вештачењето на хард дискот .... навистина сум збунет многу ... преходно бев убеден дека нема киднапирање,но некои нови инфа као што доаѓаат те принудуваат сериозно да подразмислиш ...