Исчезнати лица

Член од
13 април 2021
Мислења
3.661
Поени од реакции
11.989
Па ваљда не те тепале толку, затоа не ти е јасно.
Тоа е физичка и психичка тортура, трае долго и на крај викаш преку кур не можам да издржам у право сте.
Не ме, точно.

Ама сепак не знам како во дваесет и први век ние си правиме муабет за тоа како да е нешто многу нормално.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.186
Поени од реакции
9.611
Нормално дека тројцата слепци не го знаат таткото, нема ни потреба да го знаат. Со Палчо можда се знаат можда не. Повеќе дека да, отколку не.

Убиство ради одмазда, ама за што одмазда?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.144
Поени од реакции
52.149
Овој Кешишев дека нејќеле да го дружат и дека само за измеќарење го викале ќе ги им товари све што може.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.817
Поени од реакции
11.997
Овој Кешишев дека нејќеле да го дружат и дека само за измеќарење го викале ќе ги им товари све што може.
Најверојатно и он е првиот уапсен и првиот што ги пее сите останати

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
542
Поени од реакции
423
Поради недостаток на матрејални докази против Палчо на Кешишев му имаат понудено помала казна за да ја каже вистината, цело време изјавува дека не бил таму не бил свесен не видел не слушнал, јас мислам дека ќе добие 15 години затвор а Палчо ке скапе во затвор ако не биде леквидиран за кратко.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.259
Поени од реакции
2.430
Освен изјавите на учесниците во убиствата друг материјален доказ јас не видов. Додуша не го ни следам судењево ептен али ете не прочитав дека се најдени барем лопатите со кои копале(нели ги фрлиле бекаде по пат) ако не е најден пиштолот или дека во колата нашле днк или нешто од девојчето. Цел случај се гради на изјави од овие ретардираниве. И затоа вајда обвинителството се фаќаат за најглупиот најдебилниот соучесник и на него му нудат спогодба за да сведочи против другиве. И за жал тој може ќе се извади со некоја минимална казна наместо сите да ги осудат на доживотно у самица, зашто нашава истрага е неспособна за било што, зашто не верувам дека овие дебили извршиле Perfect Crime и не оставиле нешто зад нив.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
823
Поени од реакции
1.502
Поради недостаток на матрејални докази против Палчо на Кешишев му имаат понудено помала казна за да ја каже вистината, цело време изјавува дека не бил таму не бил свесен не видел не слушнал, јас мислам дека ќе добие 15 години затвор а Палчо ке скапе во затвор ако не биде леквидиран за кратко.
Знаел гомнарот како да сокрие траги, ама Влатко сите ги испеја. Боре каратиста со днк на трака е фатен, штета што не му го избиле пресадениот бубрег.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.785
Поени од реакции
20.484
Тек ќе ги тепаат...

А за Палчо не знам што да кажам, тој човек не издржува во затвор. За кратко ќе му ги скратат маките. Човекот уште мисли дека може да наметне мислење дека е невин и дека го местат. Психопат по буквар. Се надевам нема врски да му помагаат за да му биде лабаво у Идризово.
Каква врска ќе има олош како Палчо плус доживотно осуденик, што корист имаат од него затворениците ?
Ќе го тепаат и ќе мочаат врз него, ќе моли за да му ги скратат маките ама се надевам ќе умира бавно

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.576
Поени од реакции
1.030
Каква врска ќе има олош како Палчо плус доживотно осуденик, што корист имаат од него затворениците ?
Ќе го тепаат и ќе мочаат врз него, ќе моли за да му ги скратат маките ама се надевам ќе умира бавно
Шо мислиш во морална оаза го стават ами идругите ,затвореници појкето се психопати тау ,му е гајле дали палчо имал убиено ,.тешки крималици има таму ,као светци да се ќе го тепат палчо оти овај имал убиено дете,сличен калибар се сите,.уиство си е убиство и покето се спремни на тоа шо се таму без око да им трепни. врана очи не вади на друга врана

1743773449165.png

кој стигни мани на
кешишев

Последно уредено:
Член од
6 ноември 2024
Мислења
823
Поени од реакции
1.502
Палчо најверојатно има снимени разговори и документи извадени од ДБК со кои мафташе додека им беше гостин на Меќо и Миќо.
Таа информативно-мафијашка спрега е опасна и на основа дека има компромитирачки материјал може да се вади дека полиција, власт, вампири и самовили го местат.

Да ме пцуеш ако целата негова одбрана не се основа на прогон од власта.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.785
Поени од реакции
20.484
Палчо најверојатно има снимени разговори и документи извадени од ДБК со кои мафташе додека им беше гостин на Меќо и Миќо.
Таа информативно-мафијашка спрега е опасна и на основа дека има компромитирачки материјал може да се вади дека полиција, власт, вампири и самовили го местат.

Да ме пцуеш ако целата негова одбрана не се основа на прогон од власта.
Ги заболе затворениците внатре за на Палчо глупостите, ќе му го направат животот пекол.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
823
Поени од реакции
1.502
Ги заболе затворениците внатре за на Палчо глупостите, ќе му го направат животот пекол.
Нема да има контакт со други затвореници и сега немаат. Ама балистолот од цевката ќе го излиже. Додека јаде и го чувам да не се задави, празна цевка на тил би му држел и на секој залак би му повлекол окидач.

Хипотетички си збориме, инаку сум скроз против секакво насилство. Како Бог дал, така земал.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.576
Поени од реакции
1.030
Штом се Палчо и друштво на тема, споделувам скришоти од Палчица.
Ја и на оваа вештеркава би и судел.
колку има вакви шо ако треба ќе идат да се дупат ако треба во затворо и закони му дизволва тоа ,како ракац од србија и мансон со му носеа зенски и се венцават у затвор,и деца прат ,само за поштен народ нема живот.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.799
Поени од реакции
23.107
Искрено вака физички и визуелно, врз основа на изгледот најпсихопат ми личеше Кешишев, и уште така ми личи. Боже прости ми, што им судам по изгледот. Па и Палчо до некаде. Ама за Велибор Манев и Боре Видевски, не би рекла такво нешто. Првиот скроз нормален ми личеше, и фамилијарен човек башка, а овој вториот каратист, спортист, познат човек во Велес. Ама па на психопатите не им пишува секогаш на челото дека се психопати, и сите знаеме дека често пати многу од нив нас ни изгледаат како “нормални”.
Мислам дека имаш погрешна претстава за тоа што значи психопат по дефиниција.
Штом се Палчо и друштво на тема, споделувам скришоти од Палчица.
Ја и на оваа вештеркава би и судел.
Ау, за вакви случаи треба да се заинтересираат институциите.

Kajgana Shop

На врв Bottom