Исчезнати лица

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.774
Поени од реакции
11.957
Tuka mnogu se pravea pametni za tatkoto, ama eve vtor svedok sto go vika deka go tepale da go inkriminira. Dali sea isto taka zestoko kje barate kazna za glupacite od policija sto obelezaa nevin covek za cel zivot?
Добро и што така им се сони на инспекторите за дека е вмешан и таткото? Забораваш дека додека ја барале им викал залудно е веќе е мртва? Почекајте сигурно ке има инфо и за тоа зашто е осомничен ништо не е случајно
Автоматски споено мислење:

Да се надополнам што и Т.Костовски на кавга со Иван кажа ради почит кон татко му нема да збори за него иначе немал ништо добро да каже за него како човек
Братучед ми држеше дуќан 20год кај Песталоци, буквално ко црвено јајце го знаат во тоа маало ама нема врска не е таков грижлов татко бил му вадат муабети за дрога и коцка

Последно уредено:
Член од
17 август 2011
Мислења
10.496
Поени од реакции
18.808
Добро и што така им се сони на инспекторите за дека е вмешан и таткото? Забораваш дека додека ја барале им викал залудно е веќе е мртва? Почекајте сигурно ке има инфо и за тоа зашто е осомничен ништо не е случајно

Да се надополнам што и Т.Костовски на кавга со Иван кажа ради почит кон татко му нема да збори за него иначе немал ништо добро да каже за него како човек
Братучед ми држеше дуќан 20год кај Песталоци, буквално ко црвено јајце го знаат во тоа маало ама нема врска не е таков грижлов татко бил му вадат муабети за дрога и коцка
Use ti i stefan cobe ostanavte vajda da cekate nekoj dokaz. Kje vi pustat, kaj i da e. Obvinitelstvoto zavrsi so sudenjeto. Steta so 90 posto od lugjeto nema da se zamaraat da pratat so se desava na sudenje.

Член од
12 март 2009
Мислења
21.121
Поени од реакции
17.334
кого да го грабнат? Мијалков? :vozbud:

овие, каратистот и Палчо да го грабнат Мијалков?
Јасно дека се зезав, а всушност и може, ако нему би му затребало такви сценарио, па да ги искориси како пиунчиња :cool:

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
1.060
Поени од реакции
1.873
patem,izgleda mu godi zatvorot, se popravil

a sea mi tekna, a sto se sluci so toj deckoto od kavadarci il negotino bese, go najdoa li?
Едниот поправен, другиот се офарбал џоа некаде на уживанција се пратени.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.774
Поени од реакции
11.957
И? Што треба да докаже ова?
Сомнеж, не може како родител ти да седиш во кола додека пребарувале по напуштени места и да повторуваш нема да ја најдете мртва е…
Можеби и затоа ги притискале со ќотек да видат дали ке извлечат за таткото нешто ама сигурно не им се сонило па го стрпаа у ќорка

Use ti i stefan cobe ostanavte vajda da cekate nekoj dokaz. Kje vi pustat, kaj i da e. Obvinitelstvoto zavrsi so sudenjeto. Steta so 90 posto od lugjeto nema da se zamaraat da pratat so se desava na sudenje.
Па нормално, нема да му кажат ваљда ајде брат чао не си бил ти крв слободен си
И секако да се открие кој е тој фамилијарниот што ги уништил токи вокито и пиштолот
Него овој дибекот на куќна слава отишол да киднапира, какви болесници собрал палевскиов

Vartolu

The Infamous Mobb
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.417
Поени од реакции
6.209
Овие мислат дека тие изјави што го даваат не можат да се дознаат, па со два три повици ќе се дознае кај биле, што јаделе и што пиеле тој ден.
Јас поглупави луѓе немам сретнато, овие два грама мозок немаат, да скапат во затвор и животот пекол да му биде, не смртна казна, смртната казна ќе му ги олесни маките само.
Абре абре...Едниот бев на работа, а тоа е лесно докажливо..Другиот му кажа кај ги закопаја чупчето и Панче, а после да го брани Палчо, па пак да си ја врати изјавата оти се уплашил дека ќе го отепа бе...

Овај Кешишев типичен примерок на оние што ги гледавме ко мали по филмојте, самец, Палчо му бил единствениот човек што го имал на светот. а и целиот живот му се состоел од тоа да вари кафе за Палчо, и да ги слуша наредбите негови. Исто како кучето што живее за моментите кога добива пофалба од газдата.

Не ми е јасно за Манев, и тоа салам не ми е јасно..Човеков фамилијарен, онака судејќи по неговиот фб профил, нормално просечно семејство, има за што да живее, има за што да се труди, сопствен бизнис.. Да се чуди човек како може да произлезе ваков монструм....

За Палчо не можам веќе што да напишам. Професионален ладнокрвен убиец по се изгледа од досега произнесеното, без ронка морал и скрупули. За него треба на Дискавери Инвестигејшн да напрат документарец....

Член од
23 август 2010
Мислења
40.148
Поени од реакции
117.790
Верувај, најмалце од се сакам таткото да е крив. Прејезива ми е само помислата дека татко може да отера сопствено дете во смрт, па макар и несвесно го направил тоа. Ја само пробувам логички да гледам на работите дека нема шанса толку време да го држат во притвор без да има нешто за него, што нормално не значи дека сум во право.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.721
Поени од реакции
43.700
можда ради тоа што бил наркоман им бил многу сомнителен на инспекторите.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.593
Поени од реакции
27.450
Верувај, најмалце од се сакам таткото да е крив. Прејезива ми е само помислата дека татко може да отера сопствено дете во смрт, па макар и несвесно го направил тоа. Ја само пробувам логички да гледам на работите дека нема шанса толку време да го држат во притвор без да има нешто за него, што нормално не значи дека сум во право.
Не е во притвор одамна.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.696
Поени од реакции
20.299
Абре абре...Едниот бев на работа, а тоа е лесно докажливо..Другиот му кажа кај ги закопаја чупчето и Панче, а после да го брани Палчо, па пак да си ја врати изјавата оти се уплашил дека ќе го отепа бе...

Овај Кешишев типичен примерок на оние што ги гледавме ко мали по филмојте, самец, Палчо му бил единствениот човек што го имал на светот. а и целиот живот му се состоел од тоа да вари кафе за Палчо, и да ги слуша наредбите негови. Исто како кучето што живее за моментите кога добива пофалба од газдата.

Не ми е јасно за Манев, и тоа салам не ми е јасно..Човеков фамилијарен, онака судејќи по неговиот фб профил, нормално просечно семејство, има за што да живее, има за што да се труди, сопствен бизнис.. Да се чуди човек како може да произлезе ваков монструм....

За Палчо не можам веќе што да напишам. Професионален ладнокрвен убиец по се изгледа од досега произнесеното, без ронка морал и скрупули. За него треба на Дискавери Инвестигејшн да напрат документарец....
И Кешишев ако не се лажам има син, се губеше на фејсбук едно време.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.148
Поени од реакции
117.790
Мислам дека уште е во домашен.
Па да де ја на тоа и мислев кога пишав дека е во притвор, од таму ми е и мислењето дека има нешто за него. Али не знам, периодов со сите срања што се дешаваа у земјава си реков да не имам испуштено нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom