Исчезнати лица

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.702
Поени од реакции
43.677
карате кид со тактика негирај све

Член од
12 март 2009
Мислења
21.094
Поени од реакции
17.318

што не го грабневте Зеко или Началникот, таму има МНОГУ пари !!!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.783
Поени од реакции
60.633
Манев барем имаше малку достоинство да признае што правеле.

Овој другиот решил да лаже, сега и црквата ја замеша. Образ - ѓон. Некој му донирал бубрег за да живее, тој помогнал еден човек и едно девојче да бидат убиени. И нема образ да признае што правеле.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.054
Поени од реакции
9.211
На прашањето дали направил промена на зимското сметање на времето на 28.10.2023, Манев рече дека никогаш не правел промена на времето.

Е ова е некст левел равноземјаши, рептили, трето око и кемтреилс.

Член од
30 август 2024
Мислења
266
Поени од реакции
1.177
карате кид со тактика негирај све

Колку ќе го тепаат у затвор ни сам не е свесен.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.528
Поени од реакции
1.005
Primal Fear сценарио :icon_lol:
haha da ovaj vidoevski kako sedi mirno ko ninja ,ti se cini kako sekoj moment ceka pogodna prilika da ja zadavi sudivkata,sala nastrana,na zapad amerika demokratrijata vakvi slucai se imat desavano,zato ima i filmovi ,kaj nas pocnaja sega da se desavat sme mlada demokratia i nie cudno sokantno nepoimlivo,.toa nosi matrijalizmot kapitalizamo i neoliberizamo

Последно уредено:
Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.502
Поени од реакции
4.488
Се чудам и си мислам, колку овој Видевски треба да е отиден со умот за да се брани со ваков исказ? Некако не ми се верува дека ова е некоја стратегија на адвокатот.. Се си мислам, бидејќи јасно му е дека остатокот од неговиот мизерен живот ке го помине во идризово, оваа негова одбрана не е одбрана туку е повеќе филм за неговото семејство, да живеат со некое убедување дека нивниот татко, сопруг, син, брат... не е киднапер и убиец на дете, дека е само жртва на голем заговор бидејќи бил во одбрана на името на нашата црква...

Член од
28 октомври 2019
Мислења
231
Поени од реакции
174
kim jong un, aj na kratko okupiraj ne, sredi gi po kratka postapka i idi si
do tolku be ladnokrvno gubre sto do vcera deca treniralo, ziv e blagodarenie na doniran bubreg, soucesnik vo kidnapiranje i ubistvo na dete i starec i negira?
ic , ic ne e toj naiven ist e ko palco
patem,izgleda mu godi zatvorot, se popravil
Автоматски споено мислење:

a sea mi tekna, a sto se sluci so toj deckoto od kavadarci il negotino bese, go najdoa li?

Kajgana Shop

На врв Bottom