Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.551
Поени од реакции
43.496
Големо парче.
Ако си мравка…
Па сега, не ми треба многу. Манџата го содржи секој нутриент што ти треба. Многу луѓе јадат оризи, стекови, безлична храна, пијат прашкови и слично. Али тоа е тотално нездраво.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
849
Поени од реакции
2.739
Па сега, не ми треба многу. Манџата го содржи секој нутриент што ти треба. Многу луѓе јадат оризи, стекови, безлична храна, пијат прашкови и слично. Али тоа е тотално нездраво.
Затоа па џигерот здрав.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.551
Поени од реакции
43.496
Затоа па џигерот здрав.
џигерот содржи све, сите витамини и минерали, протеини и што не. Не се јаде нон стоп, но еднаш у недела или две недели е топ. И цената е многу добра. Ливеркинг конкретно 100 милиони направи од шиткање прашаци од џигер.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
849
Поени од реакции
2.739
џигерот содржи све, сите витамини и минерали, протеини и што не. Не се јаде нон стоп, но еднаш у недела или две недели е топ. И цената е многу добра. Ливеркинг конкретно 100 милиони направи од шиткање прашаци од џигер.
Убаво кажа све. Содржи и 3 милиони токсини и масти од животното каде престојувал.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.758
Поени од реакции
11.678
Па темата е исхрана за бодибилдинг и фитнес, ти за манџи и 50 грама месо постирај си во Гурманско катче..
А за џигерот си во право, и јас го јадам, ама 300+ грама на оброк.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.965
Поени од реакции
15.500
Еее абе игнорирајте го ќе ја ебе темава. Манџи коментира у тема за фитнес храна..

Член од
23 септември 2015
Мислења
1.000
Поени од реакции
513
Па темата е исхрана за бодибилдинг и фитнес, ти за манџи и 50 грама месо постирај си во Гурманско катче..
А за џигерот си во право, и јас го јадам, ама 300+ грама на оброк.
Џигер 200-500г месечно мах.
Поради големата количина на вутамин А.
Пожелно е телешки, од младо теле (~6) месеци старо.
Печен во рерна.

Последно уредено:

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.133
Поени од реакции
7.104
100 грама месо бебиња јадат у каша :icon_lol:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.551
Поени од реакции
43.496
Само пази не јади многу поради голената колилинана витамин А.
па не јадам многу 300 грама може у две порции кога правиме тоа, у две недели. Џигерот е мајка на нутриентите. Иако овие неписмениве тераат заебанции. Али толку им дал Господ.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
849
Поени од реакции
2.739
па не јадам многу 300 грама може у две порции кога правиме тоа, у две недели. Џигерот е мајка на нутриентите. Иако овие неписмениве тераат заебанции. Али толку им дал Господ.
Кога ќе фатиш гихт ќе плачеш.

Нели печиницата беше најдобро нешто? Од кај сеа па џигерот.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.551
Поени од реакции
43.496
Кога ќе фатиш гихт ќе плачеш.

Нели печиницата беше најдобро нешто? Од кај сеа па џигерот.
брат, неинформиран си. Оди информирај се околу бенефитите од јадење џигер. Нема ништо ова што збориш со реалноста.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
849
Поени од реакции
2.739
брат, неинформиран си. Оди информирај се околу бенефитите од јадење џигер. Нема ништо ова што збориш со реалноста.
Не зголемуваш ризик за добивање на гихт со јадење џигер? Ти информирај се друже.

Kajgana Shop

На врв Bottom