- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 2.394
- Поени од реакции
- 5.568
Големо парче 50-100 грама 

Па сега, не ми треба многу. Манџата го содржи секој нутриент што ти треба. Многу луѓе јадат оризи, стекови, безлична храна, пијат прашкови и слично. Али тоа е тотално нездраво.Големо парче.
Ако си мравка…
Затоа па џигерот здрав.Па сега, не ми треба многу. Манџата го содржи секој нутриент што ти треба. Многу луѓе јадат оризи, стекови, безлична храна, пијат прашкови и слично. Али тоа е тотално нездраво.
џигерот содржи све, сите витамини и минерали, протеини и што не. Не се јаде нон стоп, но еднаш у недела или две недели е топ. И цената е многу добра. Ливеркинг конкретно 100 милиони направи од шиткање прашаци од џигер.Затоа па џигерот здрав.
Убаво кажа све. Содржи и 3 милиони токсини и масти од животното каде престојувал.џигерот содржи све, сите витамини и минерали, протеини и што не. Не се јаде нон стоп, но еднаш у недела или две недели е топ. И цената е многу добра. Ливеркинг конкретно 100 милиони направи од шиткање прашаци од џигер.
Па темата е исхрана за бодибилдинг и фитнес, ти за манџи и 50 грама месо постирај си во Гурманско катче..Па сега, не ми треба многу. Манџата го содржи секој нутриент што ти треба. Многу луѓе јадат оризи, стекови, безлична храна, пијат прашкови и слично. Али тоа е тотално нездраво.
многу си неинформиран околу џигерот. Ти препорачувам да се информираш.Убаво кажа све. Содржи и 3 милиони токсини и масти од животното каде престојувал.
Џигер 200-500г месечно мах.Па темата е исхрана за бодибилдинг и фитнес, ти за манџи и 50 грама месо постирај си во Гурманско катче..
А за џигерот си во право, и јас го јадам, ама 300+ грама на оброк.
Само пази не јади многу поради голената колилинана витамин А.многу си неинформиран околу џигерот. Ти препорачувам да се информираш.
па не јадам многу 300 грама може у две порции кога правиме тоа, у две недели. Џигерот е мајка на нутриентите. Иако овие неписмениве тераат заебанции. Али толку им дал Господ.Само пази не јади многу поради голената колилинана витамин А.
Кога ќе фатиш гихт ќе плачеш.па не јадам многу 300 грама може у две порции кога правиме тоа, у две недели. Џигерот е мајка на нутриентите. Иако овие неписмениве тераат заебанции. Али толку им дал Господ.
брат, неинформиран си. Оди информирај се околу бенефитите од јадење џигер. Нема ништо ова што збориш со реалноста.Кога ќе фатиш гихт ќе плачеш.
Нели печиницата беше најдобро нешто? Од кај сеа па џигерот.
Не зголемуваш ризик за добивање на гихт со јадење џигер? Ти информирај се друже.брат, неинформиран си. Оди информирај се околу бенефитите од јадење џигер. Нема ништо ова што збориш со реалноста.