Како прво од љубов кон својата држава можеш да почнеш да пишуваш кирилица.
да не сте вие ке има дупло повеќе публика по стадиониве.
Ајде ајде за вас ,,навивачките,, групи на балканот има материјал во архиви,та ако земе да се постави нема ама ниту еден натпревар каде нема инцидент.
Нашол кој да каже.OOOO iskompleksiran coveku ... Ali ne si ti kriv , sigurno ko pomal te maltretirale i ne si imal drugari
Чекај сега бе вие сте навивачка група или толпа?.. Jasno mi e mene.. Jas ne vikam deka nemalo incidenti , incidenti imalo i ke ima ( gi ima vo Anglija , gi ima vo Francija gi ima vo Spanija ) ednostavno toa e efektot na tolpa(megu 500 dusi sekogas ke se najdat 20tina kojsto sakaat incident ) .
Не тоа се вика гагаџии.Вистинските љубители си одат на свој трошок и се враќаат бодрејќи културно.На крај те фатил некој за гуша па да одиш?Ama nikoj ne ja gleda drugata strana na rabotite .. 18 saati pominati vo avtobus vo eden pravec za da go bodris klubot , zavrsuva utakmicata 18 saati nazad .
Немој ме расплача.Од такви како тебе клубовите пропаќаат.Колку пати досега клубот платил за столчињата што ги кршите?Колку шофершајбни и остали делчиња ги платил твојот клуб а кои вие сте ги искршиле или од што сте љубезни па со колегите ги кршите за пречек?Колку пати плаќал казни за вашето ,,културно,, навивање и фрлање предмети?Е за тоа тонат.Toa nesto se vika lubov kon klub , nesto sto covek kako tebe nikogas nema da go razbere. Koga Rabotnicki(najtrofejniot kosarkarski klub , gordosta na Skopje ) bese pred bankropt koj ostana ? Koj Bese so klubot i koga tonese ? Epa milo dete toa bevme nie .
Абе седи...Razberi edna rabota , sportov kaj nas e vo ocajna sostojba i da ne bea takvite VTOROKLASNI gragani kako nas istiot veke ke bese mrtov dosega ...
да не сте вие ке има дупло повеќе публика по стадиониве.
Мхм се лепотици сте па уште ке д*кам на вас.No ti uspea da najdes povrzanost pomegu igraciste na Rinija i navivackite grupi vo Makedonija. Bravos , samo napred i slobodno na nas .
Хехе мутаво детенце ти да знаеше како изгледа топка ке беше долу на теренот а не да урлаш и гледаш дали има место гага во автобусот или да се протнеш на натпревар без пари.I idi si vo Amerika gledaj si NBA , sve ste vie eksperti so golemo fiktivno znaenje .. a so nula realno znaenje na rabotite. 100 posto ne ni znaes topka kako izgleda
Ајде ајде за вас ,,навивачките,, групи на балканот има материјал во архиви,та ако земе да се постави нема ама ниту еден натпревар каде нема инцидент.