Инцидент во Св.Николе - 6 пиштоли кај ракометари!

Статус
Затворена за нови мислења.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Барем погледнете ја посветлата страна - стрелашвото како спорт зима се поголем замав како на квантитет така и на квалитет.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
58
Поени од реакции
4
Сето ова е само доказ за тоа до кое ниво на култура се стигнати тие (на кој што не и го споменувам името за да не бидам жигосан од "добрите македонци" кој наместо да ги штитат своите интереси штитат туѓи што е очигледно дека се случува во сите институции најповеке во онаа во бардовци)по се изгледа уште се во средниот век за 2,300 години ќе стигнат на нашето денешно ниво ."најверојатно":smir: И нормално дека очекувам да добијам банче од тие си знаат они кои се тие што со свој кмен се удираат по глава

Од Велики Брат ти е видеово. Барем мене тоа ми го дава.
Погледни десно тоа видео што е под велики брат тоа го уклучи и погледни само еден мал дел од тоа што се случуваше:)))

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
браво...што друго може да се каже....:kesa:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
некако ја испревртевте темата, гледам некои спомнуваат навивачки групи, овој настан во никој случај не е поврзан со навивачки групи, играчите се степаа меѓу себе, еден од играчите на гостинскиот тим се извлече од гужвата и отиде до едно девојче(дојдено со гостите) кое носеше ранец, тој го отвори ранецот и од него извади пиштол, овој настан се случи на крајот од натпреварот кога веќе се беше решено и гостите губеа доста убедливо, јас незнам што ги натера да извадат пиштол на утакмица и како тие всушност смеат да помислат да носат пиштоли на вакви натпревари??? и со кој памет сега играчите на О.Поле ќе гостуваат кај Риниа??? нема врска што се од албанска националност ама за мене ова е варварски чин

Член од
25 јануари 2009
Мислења
58
Поени од реакции
4
Деновиве слушам од ракометарите на Овче Поле дека одлуката на дисциплинската комисија при рфм е дека:Полицаецот (играчот на екипата на риниа) што го извади пиштолот и го впери во играчите на овче поле и полицијата(на среде натпревар) бил ВО ПРАВО со тоа што го извадил пиштолот си ја обезбедил својата сигурност и на своите играчи поради тоа што публиката влегувала во теренот и се пресметувала со гостинските играчи и како врвна иронија на сето ова доаѓа и одлуката на комисијата дека натпреварот кој беше преќинат во 55 минута при водство од 8 разлика на домашната екипа поради тепачата која наводно ја иницирале домашните играчи натпреварот ќе се регулира како победа на гостинскиот тим со службен резултат .ТОА СЕ ВИКА ПРАВДА ВО МАКЕДОНСКИОТ СПОРТ АКО СЕУШТЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ МАКЕДОНСКИ ИЛИ ПАК СПОРТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom