F
FuckYouAll
Гостин
CHE SI VINCA, CHE SI PERDA, FORZA JUVE...INTER MERDA !!
Документирано е Се што се дешавало и у Гоцево време во Италија, преведено е тоа од италијански.Добро ти беше роден тогаш и знаеш што се случуваше...
Во право си ама ова сеуште не е максимумот на Јувентус. Красич и Елија не играат воопшто, Вучинич во 8 кола нема постигнато гол, од 6 гола примени сезонава 1 е од пенал и 4 се на душа на Киелини.Јувентус не прави оваа сезона ништо посебно, од 8 утакмици има 4 победи и 4 нерешени,и е прв само ради тоа што Милан имаше лош старт,а Интер катастрофален старт.
Неможеме да летаме во облаци на почетокот кога знаеме лани и пред таа година со Ферара каков старт имаше Јуве.Конте можеби внесе некои подобрувања во тимот ама сепак со оглед на минатите години јас ќе бидам презадоволен и со ЛШ.
Конте уште не сме го виделе како ќе реагира кога тимот ќе западне во резултатска криза(има еден дел од сезоната каде што има неколку тешки утакмици послдователно).Е доколку таму Јувентус изигра добро и се задржи на врвот на табелата тогаш ќе можам да се надевам на титула.
Утакмицава вечер според мене е трознак.Интер е моментално слаб,а Јувентус на гости игра не којзнае колку добро.Не е страшно ако Јувентус изгуби вечер,многу пострашни се нерешените со Киево,Катанија,Болоња и Џенова.
3+ ја лупнав јас.1-X ... да знаете ако играте спортска