Зашо да ти е криво?Највеќе ми е криво за комшиките, со цело срце навиваат за Интер
Епа Боби убаф фудбал, не е ова Дојчланд
Да ти ибам и народ и државаЗашо да ти е криво?
Ебате народот, кога не му даваш, зошто не му даваш, кога му даваш, зошто му даваш...
Нема зошто да ти биде криво, освен тоа дека со пораз утре има шанси да се наоѓате и во зоната за испаѓањеНајвеќе ми е криво за комшиките, со цело срце навиваат за Интер
Не бе, за тоа не му се секирам, Морати нема мирно да спие, јас неам гајлеНема зошто да ти биде криво, освен тоа дека со пораз утре има шанси да се наоѓате и во зоната за испаѓање
Комшии од корист...со тебе се кога му фали лажичка шеќер за нивното кафе.Највеќе ми е криво за комшиките, со цело срце навиваат за Интер
Епа Боби убаф фудбал, не е ова Дојчланд
Морати уште долго нема мирно да спие се додека го имате трупот Раниери како тренер ..Не бе, за тоа не му се секирам, Морати нема мирно да спие, јас неам гајле
Важно ќе се напијат кафе комшиите дали со шеќер или без, ама некои ќе лапаат само шеќерЈас ги разбирам, долго време им го загорчувавме кафето, нека се напијат сега благо, само тешко да стигнат до шербет, овие глумциве од Каталонија нема да им дозволат
Јас ги разбирам, долго време им го загорчувавме кафето, нека се напијат сега благо, само тешко да стигнат до шербет, овие глумциве од Каталонија нема да им дозволатКомшии од корист...со тебе се кога му фали лажичка шеќер за нивното кафе.
Друже, која утакмица си ја гледал ти?интерци бе, и сеа ви се криви судиите?
Реков ја Јуве го направи натпреварот интересен, наместо во второто полувреме интер да нападне... тие се бранеа -_-
То е то! ПОБЕДА!!!