С
сашенко
Гостин
^ срамота, ама тоа е тоа
Фановите на Јуве веќе 2 години скандираат некрофилски работи против Факети, истото важеше и за транспарентите, ова е прв пат на Меаца ако не се лажам вакво нешто да се извади у последниве неколку години, инаку и двете страни сносат подеднаква одговорност за ова и јас лично вакви некрофилски работи никад нит сум оправдувал нит ќе оправдувам, али у тој нивни навивачки свет тоа е нормално, и во Англија пример има луѓе што ги реметат Јунајтед за авионската несреќа у која загинаа голем број на играчи на тој тим во минатото.Срамота... од двете страни ама ако глеаме реално се гледа тој што прв почнал на тој начин да скандира,па навивачите на јуве биле испровоцирани да продолжат во ист ритам.Како и да е се надевам дека ќе има се помалку вакви настани.
Мнооооогу, многу ретко......песни на тема трофеи и трансфери да....ама за тоа што на Јунајтед им падна авионот...или Хилсброу......многу ретко...мислам, има исклучоци....али еве ти слика една на темаваФановите на Јуве веќе 2 години скандираат некрофилски работи против Факети, истото важеше и за транспарентите, ова е прв пат на Меаца ако не се лажам вакво нешто да се извади у последниве неколку години, инаку и двете страни сносат подеднаква одговорност за ова и јас лично вакви некрофилски работи никад нит сум оправдувал нит ќе оправдувам, али у тој нивни навивачки свет тоа е нормално, и во Англија пример има луѓе што ги реметат Јунајтед за авионската несреќа у која загинаа голем број на играчи на тој тим во минатото.
Да додадам, не верувам дека ова е официјален став на двете навивачки групи, ама секогаш ќе има поединци кои ќе тераат на ваков начин ...
Не е ова измислување на топла вода во секој случај.
Фала за честитиките па да ни се множат победитетолку ти сече и тебе црпката ама тоа е...Инаку честито победа на сите јувенташи на форумов!