-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Епа ако јас имам телефон, а ти немаш.... како ќе ти се јавам?мора двата компјутери да ја имаат програмата???
Епа ако јас имам телефон, а ти немаш.... како ќе ти се јавам?мора двата компјутери да ја имаат програмата???
па преку ип адресата без да знае може тоа чуда да се направи некако???Епа ако јас имам телефон, а ти немаш.... како ќе ти се јавам?
Сакаш да си хакер?па преку ип адресата без да знае може тоа чуда да се направи некако???
:nesvest::nesvest::nesvest: а дали пак може некако да му го дознавам ип-то??? бидејки адсл е конекцијата и се менува нон стопСакаш да си хакер?
Отиди му дома и инсталирај му тоа БЕЗ ДА ЗНАЕ.... ете ти
Може бе. Пиши на Гугл "Social Engineering" и кликни го првото што ќе ти се појави.:nesvest::nesvest::nesvest: а дали пак може некако да му го дознавам ип-то??? бидејки адсл е конекцијата и се менува нон стоп
немаш статичнаА сеа кај што се кај IP убо културно си имав Dynamic IP па сеа зедов од овие од макс адсл гратис модем со WiFi и куп срања и иам статична... има чаре да се мени на Dynamic IP со истиов?
Користи Google TranslateДечки незнам дали тука припага прашањево али нема веза... ми донесоа еден рутер од германија, zyxel prestige 660hw-67 и све е на германски... може да се најде некој фирмвер или што и да е ама на англиски??:kesa:
дисконект и пак конект :smir:За менување на ИП адреса...ја сменив сто пати и не бива , ми останува истата .
Ја сменив со она одиш во ран пишуваш cmd , ipconfig и така натаму , со тоа не ми успева . Инаку сум Макс Адсл , што е решението ?
дисконект и пак конект :smir:
Можеш наместо тоа да пробаш исклучи/уклучи од струјаАј една смешка да кажам , не можам (не знам да го дисконектирам/конектирам)
-Сум немал потреба и второ нема conect/disconect . Каде да го најдам ? Кај локал ареа каде , интернетот ми е конектиран 24/7 .