Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
Од ајфонот не можам друже.
Ова се дешава кога ја отварам апликацијатаПрегледај го приврзокот 142595А ова кога ќе го стиснам тоа горе Open the iTunes U app
Прегледај го приврзокот 142596
Најпрвин од апликацијата AppStore да си отвориш акаунт и потоа ајтунис стоур ќе ти се отвори инаку не ви треба тоа ајтунис стоур и не делува во Македонија тоа е претежно тиражни списание, весници,книги и друго и тоа на англиски еве како изгледа кај мене iTunis Store

Член од
16 септември 2012
Мислења
51
Поени од реакции
1
Здраво, имам iphone 5s и кога го купив имав оргинал полнач ама ми се заеба кабелот, сега купив едно од мибилара 300 ден ама премногу е вжештено џекџето што влага у телефон и побрзо го полни телефонот а и побрзо се празини. Дали некој може да ми каже каде може да најдам оргинал кабел ?

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
515
Поени од реакции
219
Здраво, имам iphone 5s и кога го купив имав оргинал полнач ама ми се заеба кабелот, сега купив едно од мибилара 300 ден ама премногу е вжештено џекџето што влага у телефон и побрзо го полни телефонот а и побрзо се празини. Дали некој може да ми каже каде може да најдам оргинал кабел ?
Види во сетек или дуна компјутери. Јас имам купувано од сетек и беше околу 1800-2000 денари само кабелот без адаптер за штек.

Член од
16 септември 2012
Мислења
51
Поени од реакции
1
Види во сетек или дуна компјутери. Јас имам купувано од сетек и беше околу 1800-2000 денари само кабелот без адаптер за штек.
Во ред фала а дали би имал некаков проблем телефонот доколку го полнам со другиот кабел, и бев во t-mobile ми понудија кабел црн незнам шо фирма беше не е оргинал 660 денари мислам дали се добри тие пошо овој оргиналот некако солена ми е цената.

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
515
Поени од реакции
219
Во ред фала а дали би имал некаков проблем телефонот доколку го полнам со другиот кабел, и бев во t-mobile ми понудија кабел црн незнам шо фирма беше не е оргинал 660 денари мислам дали се добри тие пошо овој оргиналот некако солена ми е цената.
Обично не препорачуваат да се полни со било какви кабли, но неможам да ти кажам за сигурно што може да ти се случи бидејќи досега го немам полнето од друг кабел освен оригиналниот. Belkin знам дека имаат квалитетни accessories за телефони за други незнам

Член од
5 февруари 2013
Мислења
444
Поени од реакции
96
порачај си од алиекспрес белкин полнач за во кола и имаш кабел. кабелот е одличен

Член од
1 октомври 2007
Мислења
21
Поени од реакции
8
Здраво,

Не можам да активирам нет на телеком за iphone 6, го инсталирав APN профилот но никако да добијам 3г или edge. Помош ?

Поздрав

Член од
1 октомври 2007
Мислења
21
Поени од реакции
8
Ја средив работата, си креирав нов APN профил и го инсталирав

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
13 јуни 2016
Мислења
48
Поени од реакции
30
Дечки стариот мој има ајфон 4,па за роденден му купив нов.
Е сега,нормално татко ми не си го знае пасот од icloud а и не може да се ресетира бидејќи нема backup адреса.
Е сега,ве молам кажете ми како да му ги префрлам контактите од стариот на новиот апарат.
Cтариот апарат веќе му се синхронозира со icloud T.E контактите ама не ми игра улога бидејќи не можам да го синхронизирам новиот без пасот.
Е сега кажете начин :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Дечки стариот мој има ајфон 4,па за роденден му купив нов.
Е сега,нормално татко ми не си го знае пасот од icloud а и не може да се ресетира бидејќи нема backup адреса.
Е сега,ве молам кажете ми како да му ги префрлам контактите од стариот на новиот апарат.
Cтариот апарат веќе му се синхронозира со icloud T.E контактите ама не ми игра улога бидејќи не можам да го синхронизирам новиот без пасот.
Е сега кажете начин :)
Бекап преку ајТјунс после ресторе фром бекап на новиот ајВан

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
image.png

На живци ми иде денес. На ставање на полнач.
Шо мака му е?
Со претходниот телефон немав вакво искуство, овој досега не ми го направил ова.

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254

Kajgana Shop

На врв Bottom