Изневерување од одмазда

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Јас сосема ги оправдувам сите кои му се одмаздуваат на партнерот со неверство!

(дискреција загарантирана)

Член од
25 јули 2008
Мислења
53
Поени од реакции
6
Nemojte decki i devojki da varate, zs od moe licno iskustvo se se vraka se se plaka. Ja varav koga ne ja sakav, a ona me varase koga ja sakav. I bolese mnogu. Taka da toj del e najdobro da se izostavi, a ako takvo nesto se sluci ne prostuvajte, zosto boli i ne izlaga od glava i ke vi go preokupira zivotot (ako ja sakate/go sakate) i odma prekinete. Napravete prevencija, zasto boli uste poveke pokasno. Pozdrav do devojkata, ako procita ke si se najde vo muabetov, i ke sfati zosto sum i raskinal. Pozz

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Јас сосема ги оправдувам сите кои му се одмаздуваат на партнерот со неверство!

(дискреција загарантирана)

Абе Гинеколог Аматер, ти сестран човек си значи во се да се најдеш, прво сакаш да го гледаш Делфин како онади на Матка, сега тука се нудиш да ги задволиш одмаздољубивите форумџии... алал нека ти е!

Не би се одмаздила на тој начин што би извшила неверство има пософистицирани начини за да му се се одмаздиш некому арно ама со ладна глава.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ќе свршиш работа ако се муаваш за одмазда ... легни со некој , појако е :smir:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Абе Гинеколог Аматер, ти сестран човек си значи во се да се најдеш, прво сакаш да го гледаш Делфин како онади на Матка, сега тука се нудиш да ги задволиш одмаздољубивите форумџии... алал нека ти е!

Не би се одмаздила на тој начин што би извшила неверство има пософистицирани начини за да му се се одмаздиш некому арно ама со ладна глава.
Јас не запнувам ниту навалувам, само се нудам во тешки моменти да му се најдам на некоја чуствителна и повредена душа. Ти ако не сакаш јас со сила не се наметнувам. Неќиш, неќиш

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Не, не и не! За мене неверството е нешто најподло, најмизерно, нај....и никогаш не би го изневерила партнерот, ма што сака нека направил нема да паднам на такво ниско ниво какво што е неверството! :nenene:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Се работи за карактери и за сопствено убедување.Моето сопствено убедување е дека доколку мојата партнерка ме изневери(а јас сум заљубен во неа),тогаш би си гризнал од газот.Но сепак би бил тврдоглав и би и раскинал,а утре дента би заминал со првата шо би ми се нашла на патот па ако (сега веќе)бившата ме сакала НЕКА СКАПИ ОД МАКА

kitty cat

Е за инает!
Член од
18 март 2008
Мислења
12
Поени од реакции
1
kolku samo NE,ke se zamaram so odmazdi gluposti ako te izvaral cao i gotovo:salut:

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
тоа е чиста глупост не би го применил тоа

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Зашто би изневерил од одмазда ??
Ако веќе сум стигнал до тој степен во врската да има одмазда ќе ја прекинам врската....
Нема да се одмаздувам.

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Едноставно, ако партнерот ми згреши нешто, раскинувам. Некако ми е многу ниско тоа изневерувањето.

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Не би изневерувала заради одмазда, уствари не би направила ништо поради одмазда, која е поентата?
нема поента!едноставно некои сметаат дека поубаво ке се чуствуваат ако се одмаздат,дали со иста мера или не,но сметаат одмаздата е слатка и дека после тоа ке го најдат својот спокој и душичката ке им биде мирна,но НЕ!Нема никаква корист,зш нема нишо да измени,да ја замачка грешката на партнерот или да се почуствувате еднакви-на исто!никогаш нема да бидите квит,зш он го направил тоа зш сакал,а ти од одмазда!во секој случај глупо е да се одмаздуваме,има НЕКОЈ кој Горе е задолжен за правда!

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
ненененененененнененененене...у НИКОЈ СЛУЧАЈ ! полошо за себе......така да НОУ ВЕИ!:nenene::nenene:

Член од
14 август 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
eve mene me ima iznevereno bivsiot i zatoa raskinavme a sega posle 3 godini pak se smirivme i sega e mnogu podrugo sega taka ne mi pravi poveke pa zosto da mu se odmazduvam...nz ama mislam deka sekoj gresi i sekoj ima pravo na vtora sansa...ama i ako ovaa sansa ja izigra...togas definitivno ke mu vratam...i toa so nesto sto najveke ke go boli:drk:haaaa

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Изневерување од одмазда...Just like fucking for virginity.

Kajgana Shop

На врв Bottom