Јас сосема ги оправдувам сите кои му се одмаздуваат на партнерот со неверство!
(дискреција загарантирана)
Јас не запнувам ниту навалувам, само се нудам во тешки моменти да му се најдам на некоја чуствителна и повредена душа. Ти ако не сакаш јас со сила не се наметнувам. Неќиш, неќишАбе Гинеколог Аматер, ти сестран човек си значи во се да се најдеш, прво сакаш да го гледаш Делфин како онади на Матка, сега тука се нудиш да ги задволиш одмаздољубивите форумџии... алал нека ти е!
Не би се одмаздила на тој начин што би извшила неверство има пософистицирани начини за да му се се одмаздиш некому арно ама со ладна глава.
нема поента!едноставно некои сметаат дека поубаво ке се чуствуваат ако се одмаздат,дали со иста мера или не,но сметаат одмаздата е слатка и дека после тоа ке го најдат својот спокој и душичката ке им биде мирна,но НЕ!Нема никаква корист,зш нема нишо да измени,да ја замачка грешката на партнерот или да се почуствувате еднакви-на исто!никогаш нема да бидите квит,зш он го направил тоа зш сакал,а ти од одмазда!во секој случај глупо е да се одмаздуваме,има НЕКОЈ кој Горе е задолжен за правда!Не би изневерувала заради одмазда, уствари не би направила ништо поради одмазда, која е поентата?