Изневерување од одмазда

С

Сатори

Гостин
...

asterix_m напиша:
Дали би го изневериле партнерот доколу дознеате дека тој/таа ве изневерила со друг
Не!:nenene:
Тоа за мене би било исто како да се спуштам на нечие ниво кое не верувам дека би ми се допаднало.Не можам да го искористувам сопстевното тело за тоа, посебно не за да му вратам на некој.Ако веќе имам желба да му се одмаздам тоа ќе го направам на друг начин!:duel:

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
имам изневерувано ама не за да се одмаздам на некоја, а во спротивно за тие мои изневерувања некои (исклучоци) не сите демек ми се одмаздувале ама се заебале, јас мислам за тоа дека е нешто најниско.

N

NeMiRnA

Гостин
Ne e moj stil na odmazda u stvari odmazdata ne e moj stil,ednostavno sto e tuka e,pod nivo mi e toa,toj se izglupiral me izvaral i sl pa sea i jas,ne imam gordost,neka ide po gavolite,prodolzuvam sama i srekna sto sum sfatila koj moron e.Bratucedka mi taka si pravea so deckoto ama toj bese neverovatno seljaciste,ne mu znacese nisto toa sto mu vraka na toj nacin i na kraj mozebi tipkava ja napravi najseljackata postapka u nejzin zivot(inaku e tipka i pol so maniri i pamet tip top) ama za seljak ko nego toa bese zasluzno.Koga dozna deka po neznam koj pat ja izvara i deka nemoze poveke taka,zasto se se vrti u krug,otide posteno nasmeana ko nisto da ne e,go poljubi i go pogledna u oci ama taka gadno go zasamara i mu rece "mi se gadi od tebe idi po gavolite i ne me zamaraj" falese use da go plukne be c c c

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Неопходно или изнудено?
Слатко и посакувано или неодговорно и повредливо - неверството секогаш било и ќе биде најиритирачка тема за дискусија кај секој човек независно од возраста, зрелоста (како посебен елемент), полот (мажите како посебна категорија) и сексуалната определеност.
Сведоци сме дека може да се случи и се случува во било која врска - кратка или долга, во било кое време, на било кое место и во различни форми, но единственото нешто кое секогаш не измачува и не прави судии за однесувањето на личностите кои се неверни во врската се ”причините” од кои воопшто некоја особа се решава да го превземе чекорот на вршење прељуба. Јас лично верувам дека е возможно партнерот да имал добра причина поради која отишол да побара утеха кај друг партнер. Постои некоја внатрешна сила која едноставно не тера на тој чекор. Јебига, посилно е од нас. Никогаш не би се одмаздувала за неверство .. така требало да биде, така и било. Не е мој стил да се одмаздувам. Како што кажав и на друга тема да бил единствен на светот па да се одмаздувам. Ама не е. Сигурно ќе се најде некој дупло подобар од него, со кој ќе ми е дупло поубаво.:wink:

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Подобро ќе се одмаздам на друг начин. Признавам дека одмаздата е слатка, ама неверството не е начин. Ако тој ме изневерил, не значи дека јас треба така да му вратам. Ако има некој маж, во кого сум се заљубила, ми се допаѓа итн. тогаш можам слободно да бидам со него, и може за претходниот ќе биде одмазда, али јас нема тоа да го сфатам така :)

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Не, не би му вратила на ист начин кога би дознала дека тој се "мува":) со некоја, само би го оставила и што е можно полошо на друг начин би му вратила. Затоа што ако му вратам на ист начин, тогаш значи и јас не сум ништо поинаква од него:) а и мислам дека ако е таков (чим има швалерка:), значи не ме сака мене), така да не би го повредила толку со тоа, мислам дека повеќе би го повредила со таков начин (како што пишав и горе) и мислам дека тоа не е решение.

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Не би изневерувала заради одмазда, уствари не би направила ништо поради одмазда, која е поентата?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ако дознаам дека ме изневерил парнерот, најмалку од се би мислела на одмазда. Би била повредена, лута, огорчена и што ли не, само нема да се одмаздувам, а најмалку не со иста мерка.
Ако ме изневерил наместо да ми раскине и да замине со друга, значи сепак не му е сеедно да ме остави, а и му се прави ќеиф за други, па ќе го оставам јас и нека пати колку сака.
Беден е тој потег, па тој што е толку беден да го направи истиот, не е вреден ни да го варам.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Ме изварал,нека брка работа,не е за мене!
САмо ќе го поздравам кога ќе го видам и ќе му речам да ме погледне уште еднаш за да види што изгуби а што доби!И кога веќе вараш варај со некоја подобра од мене за да не ме срамиш и мене и себе!:wink:
Не викам дека не се одмазувам али не на ист начин,кога веќе го прават тоа,го правам болно а не селски!

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Odmazdata kako pojava site ja ocekuvaat koga nekoj/a ke te pozredi.Za mene toa pod sekoe nivo da se trudam na nekoj sto me povredil da mu se odmazdam.sto ke dobijam so toa?ke bidam pofraer,ke i vratam so ista mera,sekoj si znae najdobro sto e za nego,ali odmazda za varanje-ne blagodaram

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
„Одмаздата е најслатка кога се сервира студена„. А за тоа сервирање, ќе се потруди некој друг....јас со тие куршуми НЕ:poss:

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Што знам досега не сум, но познавајќи се себеси ( по тоа колку сум непредвидлива сама за себе ) најискрено и можно е такво нешто да се очекува од мене

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Nikogas,dokolku me izneveri nema da mu vratam so ista mera,ili pak da mu se odmazdam na ovoj ili onoj nacin.Samo edinstveno nesto sto ke go napravam :ke mu pobaram objasnuvanje,barem toa zasluzuvam da go dobijam posle taa nevera .NE e taka?

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
asterix_m напиша:
Дали би го изневериле партнерот доколу дознеате дека тој/таа ве изневерила со друг
Затоа ти прв ќе ја изневериш и нема да навлагаш во некои морални лавиринти. :zlo:

Нека му мисли она како да ти врати. :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom