Изневерување од одмазда

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Па што ако ме изнерверила со друг, се плеснала се плеснала, леле ајде сеа ќе ебеме се живо што оди на две нозе.
Школо си е и тоа, се дознае и крај на приказната.
Одмазда прават само некои детишта во осмо одделение.
Но ми се има случено, да се појавам со новата партнерка пред бившата во некој кафич или дискоте, и да го правам она што сме го правеле јас и таа....
не се лутела или пак можда ме пцуела што сум со друга, туку едноставно што се знаам и можам да напраам.

Одмазда никогаш, после раскинување може нешто да биде слично но ненамерно се случува, несмислено, ненајавено.

Сепак крај краева одмаздата е најниското нешто на еден човек тогаш се спушташ многу ниско.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Glup potfat vo sekoj slucaj, sama nema da se osekam ubavo koga ke go pravam toa, sto ke postignam? Nisto samo ke se samopovredam ako mi znacel nesto tipot, zboruvam za slucaj dokolku mi znaci, a dokolku ne mi znaci a me izneveril ke ja prekinam vrskata.

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Кога спремаш одмазда, ископај два гроба, еден за тебе.

Има многу начини, да го лупнеш некого по глава. Наоколу се. :smir:

Член од
16 август 2008
Мислења
26
Поени од реакции
1
mene decko mi koga mi raskina uste utredenta me zameni so bivsata.. mu prostiv.. no za vozvrat SO MESECI go izmacuvav so raboti povrzani so necesnost bla bla bla.. mu vrativ 3x POVEKE!! :D

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
mene decko mi koga mi raskina uste utredenta me zameni so bivsata.. mu prostiv.. no za vozvrat SO MESECI go izmacuvav so raboti povrzani so necesnost bla bla bla.. mu vrativ 3x POVEKE!! :D
И што постигна со тоа ?? Зар не гледаш дека момчето ја направило правилната работа? Прво ти раскинало па потоа се смирил со бившата. Не ја гледам неговата грешка .

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Од одмазда да вратам и да изневерам??

Не. Ме изневериле и не сум возвратила. Едноставно,немам душа и срце на некој то да го напрам. Ако имал тој, нека му служит на чест, сега не ќе креваме узбуна заради то. Еден е горе кој гледа се`, и возвраќа на секое лошо со дупло полошо. Јас битно си имам чиста совест тука.

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Не би го изневерила, нема да паднам на негово ниво, само ке му кажам дека ке се каеее цел живот за тоа што го направил и за тоа што го изгубил бидејки изгубил некој што го сакал со целото срце и душа.

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Da ja izneveram devojkata radi odmazda ...no no no no !!!!

Mislam deka poprosta rabota nepostoi...dokolku napravite vaka ednostavno pagate na nejzino/negovo nivo...tolku li e tesko da se kaze zbogum ili prijatno ili ajde brkaj peperutki...cim se desilo izneveruvanje jas toa go tolkuvam deka vrskate ne ja biva, toa znaci deka ima uste mnogu ribi vo moreto treba da se pripremat mamcite i da se pocne so nov lov...Znam deka e tesko koga nekoja sakas i taa da te izneveri, ednostavno nikoj ne e sovrsen...Jas si imam pravilo...koga sum vo vrska vo taa vrska vlozuvam ne 100% tuku 102.5% dokolku taa ne go ceni ova ili ne sum dovolno sto znam dobar kon nejze slobodno moze da brka peperutki...Ali da se odmazdam so varanje deka ona me izvarala nikogas !!!! Mislam kako bi i vratil bi i ja ebel najdobrata drugarka ili bi imal seks so komsivkata za ona da se pocustvuva ponizena..hmmm...veruvajte deka poveke ke ja boli ako ednostavno i dadete korpa i gi navedes pricinite zasto kako i prijatno...mozebi dlaboko vo sebe ke mi bide krivo zasto prekinala vrskata ama toa ke go napravam kako pravao MASKO...
Pozdrav i nemojte da se ponizavate sebesi so odmazdi i bilo kakvi sranja

Член од
5 февруари 2009
Мислења
120
Поени од реакции
93
пффф, и шо кога ќе се изневери за одмазда? Моментално само ќе ја наполниш душата со задоволство, ама тоа нема да ги реши проблемите.
И шо врска ќе е таа со терање инает еден спрема друг?
На врска треба да се работи, и решенијата да се компромис од двете страни.
А со одмазди и со зло-памтила нигде не се стигнува, само до главоболки и замарања

Член од
2 февруари 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Не би се одмаздил во никој случај,затоа што таа одмазда всушност нема ни да биде одмазда туку само ке се изедначам со партнерот а башка и јас сум во минус затоа што ке правам нешто што нема да ми е убаво со некој само заради одмазда.Или би простил или би се повлекол и би раскинал.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
230
Поени од реакции
10
Ako me izneveri kraj na prikaznata i tolku . Jas so ke si pleskam drugi mominja toa nema da bide za odmazda duku za moj kef na k***t

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ишто ќе се постигне со сексот за одмазда? само ќе се спуштам на нејзино ниво. не не јас ќе си останам достоинствен до крај. А после неа ќе си ебам за мое задоволство или од љубов, а не за некој друг кој не е вреден.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Ako me izneveril ke mu kazam zbogum zasekogas, a da mu vrakam so neverstvo nema sansi, ne se spustam na negovo nivo.

Kajgana Shop

На врв Bottom