- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 776
лол ... па и сдсм најавија победа ...Ресен, победа на Вмро Дпмне.
ај да почекаме конечни подоцна па да коментираме
лол ... па и сдсм најавија победа ...Ресен, победа на Вмро Дпмне.
Конечно/конечни како сакаш кажи :helou: и тоа со мнооогу тесна разлика 100 макс.лол ... па и сдсм најавија победа ...
ај да почекаме конечни подоцна па да коментираме
мн е тоа за разлика од прв круг толку во минус бесеај сеа па на Сител ... води Горан Петров со 2000+ гласа ..
дај боже :wink:
Да,да:pos2::pos2:Од 200 гласа за Аце,одма 2 000 за Горан :pos2::pos2:ај сеа па на Сител ... води Горан Петров со 2000+ гласа ..
дај боже :wink:
Според ДИКтака кажаа на сител од извори од штаб и на сдсм и на вмро ..
а кој да победи ... сдсм шо ни тоа не го даваше?Kako mu uspeva na Gruevski da pobeduva na 3 posledovatelni izbori ?
Eve ovaka:
Realno glasacko telo - 200 000
Zemjodelci koj se ofajdia so subvenci 100 000
Studenti koj se ofajdia so vauceri 20 000 ( do sega )
Zemjodelcite i studentite imaat svoi familii
Od tuka moze da zaklucime deka dokolku Gruevski prodolzi so subvencioniranje i plakanje vauceri na Studentite realno ke vladee najmalku 100 godini
Zaklucok: so drzavni pari ( za subvencii i vauceri ) tolku si go nabilda rejtingot sto moze da si dozvoli Ivanov da go kandidira za pretsednik i Koce za gradonacalnik na Skopje. Ete go klucot na uspehot na Gruevski, nema nitu investicii nitu namaluvanje na nevrabotenosta.
Ne rekov nisto loso, samo ja kazav tajnata na uspehot na Gruevski, za da me pridobie i mene ke mora da napravi mnoguuu poveke.а кој да победи ... сдсм шо ни тоа не го даваше?
бегај бе таму ... доста бладаш ...