Зошто модерната жена се плаши од брак?

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Ретки сме ние модерните, затоа.
Сите сме модерни и либерални бе(на јазик и на тастатура) модерна нација и машко и женско се, нема што ............. ама само wannabe ............ :LOL:
Модерни и либерални, невидени демократи, ама со триста предрасуди и стереотипи и сеуште е како ќе каже/кажат тате(и мама), дедо(и баба) ..... а богами и комшиите ....... (y):icon_mrgr:
Модерни парексаланс ...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Сите сме модерни и либерални бе(на јазик и на тастатура) модерна нација и машко и женско се, нема што ............. ама само wannabe ............ :LOL:
Модерни и либерални, невидени демократи, ама со триста предрасуди и стереотипи и сеуште е како ќе каже/кажат тате(и мама), дедо(и баба) ..... а богами и комшиите ....... (y):icon_mrgr:
Модерни парексаланс ...
Се зависи од човекот. И мондерната му жена.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Модерни парексаланс ...
модерен маж е : да помине со швалерката за рука низ ГТЦ и сите да го видат :D

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
модерен маж е : да помине со швалерката за рука низ ГТЦ и сите да го видат :D
Е сега ти самиот тука си се опиша ............. :D
Шала на страна но поентата ми беше додека човек го чита форумов за момент ќе си помисли дека живее во Холандија или во Шведска, една таква демократија, либералност и модернизам...(на форумов) но кога ќе го исклучи компјутерот и кога ќе излезе надвор ќе сфати дека реалноста е сосема поинаква ......... тоа ми беше поентата ........ сфаќаш и самиот ........ поздрав !

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Е сега ти самиот тука си се опиша ............. :D
Шала на страна но поентата ми беше додека човек го чита форумов за момент ќе си помисли дека живее во Холандија или во Шведска, една таква демократија, либералност и модернизам...(на форумов) но кога ќе го исклучи компјутерот и кога ќе излезе надвор ќе сфати дека реалноста е сосема поинаква ......... тоа ми беше поентата ........ сфаќаш и самиот ........ поздрав !
шо да се сваќа тоа е :( они демек модерни , а им пречи се и љубоморат...на жената и пречи шо сум имал швалерка на швалерката и пречи шо сум имал друга швалерка :D крајот не им се наоѓа више :LOL:
ми иде да си најдам некоја Швеџанка и да се ратисам од балканкиве :D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Тате и мама мора да се слушаат. И дедо и бааб. Тие не исчувале и луѓе не сториле.

Kajgana Shop

На врв Bottom