Divider
Seraphim
- Член од
- 24 февруари 2005
- Мислења
- 27.337
- Поени од реакции
- 3.062
Кому колку му сечи де. Не е секој за се. Еве јас не знам да лепам плочки и да местам тапети.Добро. Толку знам, толку кажувам. Повеќе и да сакам, не можам.![]()
Кому колку му сечи де. Не е секој за се. Еве јас не знам да лепам плочки и да местам тапети.Добро. Толку знам, толку кажувам. Повеќе и да сакам, не можам.![]()
префригани беТака треба.Камо сите да бевме префригани такви.
Гарант тебе некоја префригана ти ја и*ала мајката ........префригани бе![]()
aham.....i dusa i telo i srce i sve mu zela!!!!Гарант тебе некоја префригана ти ја и*ала мајката ........![]()
А најмногу по џебот го опашала изгледа ................aham.....i dusa i telo i srce i sve mu zela!!!!
Neli bubrezi mu ostanale.aham.....i dusa i telo i srce i sve mu zela!!!!
Не бе, во душата боли највеќе, па во срцето па најпосле во џебоА најмногу по џебот го опашала изгледа ................![]()
Па дека мудата ги продаде за бубрези затоа.Префригана = фригана = пригана = пржена = препржена??
Далматински - пригано јаје на оку = пржено јајце на око.
Па...Almala е препржена!!!!!!!
--- надополнето: 17 декември 2012 во 20:19 ---
Neli bubrezi mu ostanale.
Јас сум машка спозоруша беА најмногу по џебот го опашала изгледа ................![]()
Глеам несериозност на темава , а ја нешо со емоции тука се напрегамНе бе, во душата боли највеќе, па во срцето па најпосле во џебо
--- надополнето: 17 декември 2012 во 20:22 ---
Па дека мудата ги продаде за бубрези затоа.
Кои се тие примери .............Пирате, да не бегаме во екстреми.
Треба да си се скрасиме во средина.
Оти ако станеме ултра модерни и ултра либерални, ќе престанеме да бидеме луѓе.
Такви примери, веќе имаме.
A што ако жена ти не сака да готви? Ете, не ја влече готвењето, ама е болна да поправи некој електричен уред што ќе се расипе по дома.нешто што неможам да го работам и не сакам неможе по секоја цена да го правам поради некаква си еднаквост, а за возврат она ќе добие многу повеќе и внимание и подароци и почитување и се друго што треба.
Едноставно нема шанси таква некоја да ми стане жена, мене тоа не ми одговара затоа можеби на друг ќе му одговара.A што ако жена ти не сака да готви? Ете, не ја влече готвењето, ама е болна да поправи некој електричен уред што ќе се расипе по дома.